2777
2789
عنوان

مامان من اینه 😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 23 پست
میدونم عزیزم شرایطتت درک میکنم باز خوبه تو عقلت کشید زود رفتی سرکار من بعد چندسال که از کلی خرج زدم ...

ولی رئیسم عوضیه اذیت میکنه 

حقوق درس حسابی و به موقع نمیده 

به فکر کار جدیدم  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

آره ..که خوشحالش کنی بدون اینکه خودش بگه..با اولین حقوقت یه کادو میگیری واسش ، از این که به یادش بود ...

میدونم چی میکی عزیزم خودم تو فور کادو اینا بودم ولی هروقت یاد این حرفا و کاراش میوفتم هروقت یاد این میوفتم که چقدر فرق میزاره بین ما بچه هاش ، پشیمون میشم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی رئیسم عوضیه اذیت میکنه حقوق درس حسابی و به موقع نمیده به فکر کار جدیدم

کار همینه منم چندجا رفتم سفته میخوان نظافت و.. هم داره با حقوق پایین

انشالله که موفق باشی

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.

کار همینه منم چندجا رفتم سفته میخوان نظافت و.. هم داره با حقوق پایینانشالله که موفق باشی

همچنین شما ❤️

قربون فهم و درکت عزیزم آره بابا به من ثابت شدس کفر نمیگم ولی من ی خانواده ای دارم که ....🥲💔 ببین م ...

خدانکنه 

چون خودم یه عمر اسیر اینجور ادما شدم 

الان که یه ساله ازدواج کردم میشینم زار زار گریه میکنی وقتی یاد رفتارشون و کاراشون و بلاهایی که تو اون خونه سرم اومد میفتم....ببین سنت ۸ ۹ سال کمتره ازم...از الان کار میکنی خیلی خوبه...تلاش بکن پول جمع کن باور کن هیچی به اندازه پول آدمو قدرتمند نمیکنه...همین پدر مادر ببینن پول داری میان سمتت...بابام تو خونه یه لقمه نونو میگف سرطان بگیری میخوری...الان که شوهرم از هر لحاظ ازشون بهتره چرا الان زنگ میزنه باهام حرف میزنه؟؟؟؟منم مجبورم حرف بزنم مجبورررر..‌میدونی ایناس ک آدمو نابود میکنه...مگه من تو خونتون چی نبودم که الان شدم یا چی نداشتم که اونقدر اذیت میکردین....خیلی حرفا تو دل آدم میمونه هیشکی هم نمیفهمه....من به شدت آدم دلسوزیم و همین منو بد بخت کرده

خدانکنه چون خودم یه عمر اسیر اینجور ادما شدم الان که یه ساله ازدواج کردم میشینم زار زار گریه میکنی و ...

عزیزم خداروشکر اون روزا گذشت و انشالله که روزای بهتر هم بیاد (: 

من بعضی وقتا انقدر فشار رو سرمه که به فکر ازدواج و شوهر میوفتم 💔که اینم دردسرای خودشو داره

عزیزم خداروشکر اون روزا گذشت و انشالله که روزای بهتر هم بیاد (: من بعضی وقتا انقدر فشار رو سرمه که ب ...

فداتشم انشالله

میدونم چی میگی ولی اشتباه نکن چون ۹۰ درصد مواقع از مردا به آدم خیر نمیرسه...مخصوصا وقتی میخوای از خونه ای که توش هست فرار کنی که اصلا درس تصمیم نمیگیره آدم...من خودم تجربشو همسن تو بودم دارم که به جدایی ختم شد تو عقد که اونم زوری بود

فداتشم انشالله میدونم چی میگی ولی اشتباه نکن چون ۹۰ درصد مواقع از مردا به آدم خیر نمیرسه...مخصوصا وق ...

خدانکنه عزیزم(: 

مرسی عزیزم خیلی حرفات خوب و آموزنده بود خوشحال شدم باهات حرف زدم یکم آروم شدم 🥲😶❤️ موفق باشی گلم 😘

خدانکنه عزیزم(: مرسی عزیزم خیلی حرفات خوب و آموزنده بود خوشحال شدم باهات حرف زدم یکم آروم شدم 🥲😶❤️ ...

بهترینا برات پیش بیاد❤️مواظب خودت باش و فقط به فکر خودت باش و دلسوزی نابجا نکن ضربه میخوری💞🍩