2777
2789
عنوان

چرا قد 90٪ تکواندو کارا بلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 39 پست
قرار نیست یهو همش درمان شه اروم اروم پیش میرهمطمئنا الانم اگر این نقصها شدید باشه تا ۳ سانت دیگه هم ...

وقتی ورزشی واسه درمانش نکردم نقص ها چجوری برطرف شدن؟!!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
وقتی ورزشی واسه درمانش نکردم نقص ها چجوری برطرف شدن؟!!

به ورزش نیست همیشه توی حرکات روزمره یا حالت نشستن ممکنه یکی دو مهره از کمر مثلا حالت بهتری بگه یا بهتر جا بیوفته

منم‌نگفتم رفع شده

گفتم اگر رفع بشه ۳ سانت دیگه افزایش قد خواهی داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله بین گرفتن هر رنگ کمربند چقدره حدودا؟

راستش رو بخوای اطلاعات دقیقی ندارم ولی کمربندای پایین کمتره حالا بالاتر هم یکسال نهایت دو سال... ببین استان ما کم پیش میومد برای آزمون بالاتر متقاضی باشه می‌خواست منتظر بمونی

به ورزش نیست همیشه توی حرکات روزمره یا حالت نشستن ممکنه یکی دو مهره از کمر مثلا حالت بهتری بگه یا به ...

من کاری انجام دادم که گفتن هورمون رشد و تحریک میکنه 

پس این حرف که بخاطر مهره هاو... بوده برای من صدق نمیکنه و اینکه صفحات رشد بعد ۱۸ بسته میشن چرتی بیش نیس

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
نه عزیزم ربطی به قد نداره من تو والیبال مدرسه از همه بهتر تونستم توپ و از تور رد کنم بدون هیچ زحمتی ...

نمیگم قدکوتاها نمیتونن 

میگم در رقابت بین قدبلندا و قدکوتاها (در سطح های بالا) قد بلند ها شانس بیشتری برای موفقیت دارن 

و این یک مثالی که زدین اصلا منطقی نیست، شما قدکوتاهین، دور از جون فلج که نیستین نتونین یه توپ و از تور رد کنین، و اون دختر قد بلند هم شاید تواناییش در سطح شما نبوده، خیلی عامل ها ملاکه که به چشم نمیان

لاااایک نکنننن😤
نمیگم قدکوتاها نمیتونن میگم در رقابت بین قدبلندا و قدکوتاها (در سطح های بالا) قد بلند ها شانس بیشتری ...

عریزم من اون زمان ۱۶۰ بودم ۱۶۰ برای ۲۰ سال به بالا هم کوتاه محسوب نمیشه چ برسه برای ی دختر ۱۷ ساله 

:/ علم زیست شناسیو یه تنه بردی زیر سوال، افرین

علم زیست شناسی هم هنوز کامل نیست

خیلی تجربیات هستن که علم زیست شناسی هنوز تاییدشون نکرده حالا به هر دلیل

ولی قرار نیست خارج از دایره ی علم زیست شناسی حقایق و تجربیات دیگه ای وجود نداشته باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)