2777
2789

تو خونه یکی از اقواممون ی طلسم پیدا شده و اینا فکر میکنن کار ما هست براشون طلسم گرفتیم درحالی که ما حدودا هفت ساله توبه کردیم حتی پیش کاتب قرانی هم نریم چه برسه طلسم خدای نکرده که هیچ وقت نگرفتیم 

الان مورد تهمت قرار گرفتیم 

میشه کسی برای ما پاپوش درست کرده باشه که بین دو خانواده رو بهم بزنه و با حروف ابجد اسم مادر من رفته باشه اینکارو انجام داده باشه که اگر پیش کاتب بردن هم بگن کار مادر منه 

میشه ثابت کرد این طلسم کار ما نیست ؟ راهی هست خودمونو از تهمت نجات بدیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چه کارایی میکن یه عده که....🤦‍♀️

شما اطلاعی ندارید؟ تو اتیش نشستیم طرف رفته همه‌جا اسممونو برده که اینا ساحر هستن ، مامان من هیچوقت کاری به کسی نداشته نماز خودشو خونده زندگی خودشو کرده حالا اینجوری مورد تهمت قرار گرفتیم

شما اطلاعی ندارید؟ تو اتیش نشستیم طرف رفته همه‌جا اسممونو برده که اینا ساحر هستن ، مامان من هیچوقت ک ...

والا نه بخدا راهی نمیدونم چجوری اثبات کنی ولی اگه راهی پیدا کردی بگو برام جالب شد

راحت بگو ببر پیش ی دعانویس ک کارش خوبههروخ گفت کار ماس اونوخ تهمت بزن

همین دیگه 

میخام بدونم‌میشه کسی دیگه با اسم ما دعا‌گرفته باشه که الان‌بریم پیش دعا نویس بگه دعا رو شما گرفتید درحالی که ما نگرفته باشیم ؟

همین دیگه میخام بدونم‌میشه کسی دیگه با اسم ما دعا‌گرفته باشه که الان‌بریم پیش دعا نویس بگه دعا رو شم ...

نهههه

ممکنه اصا اونا ببرن و اسمی از شما نبرن ولی بگن کار شما بوده

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷