2777
2789
عنوان

کسی هست از دعا نویسی سر در بیاره حالم خیلی بده ی چشمم اشکه ی چشمم خون

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست
نههههممکنه اصا اونا ببرن و اسمی از شما نبرن ولی بگن کار شما بوده

چجوری وقتی ما مطمئن هستیم اینکارو نکردیم ، میتونیم قسم قران بخوریم ، واقعاً نمیدونم چطور ازین مخمصه نجات پیدا کنم

چجوری وقتی ما مطمئن هستیم اینکارو نکردیم ، میتونیم قسم قران بخوریم ، واقعاً نمیدونم چطور ازین مخمصه ...

عزیزم این چیزا فقط حرفه

وقتی چیزی نگی و سکوت کنی اونا ب کارشون ادامه میدن

ت هم میتونی بگی آره منم ی دعا پیدا کردم بردم گفتن کار شماهاس

هرجور رفتار میکنند شما هم بکن...وقتی شما از خودت مطمئنی دیگ نترس

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چیزا فقط حرفهوقتی چیزی نگی و سکوت کنی اونا ب کارشون ادامه میدنت هم میتونی بگی آره منم ی دع ...

جیگر مون خون کردن ، کل فامیل با ما مثل دعا‌نویسای ساحر رفتار میکنند همه‌جا نشستن تهمت زدن میخایم اول بریم پیش کاتب بی گناهی ثابت کنیم بعدم قطع رابطه...

خب بگن وقتی کار شما نبوده قرار نیست خودتونو بکشید

همه‌جا نشستن گوشا رو‌پر کردن که اینا به‌ما دعا نوشتن ساحر هستن درحالی که ما دور از جونمون‌به‌عمرمون طلسم ننوشتیم یا پیش کاتب نرفتیم

جیگر مون خون کردن ، کل فامیل با ما مثل دعا‌نویسای ساحر رفتار میکنند همه‌جا نشستن تهمت زدن میخایم اول ...

بهتر...بعدشم همچین دعانویسی ک واقعا دست بزارع رو طرف و بگه قطعا کارش اینه خیلی خیلی سخت پیدا میشه پس نترس فوقش میتونه مشخصات بده یا بگه کار این نیس و تمام

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷