2777
2789
عنوان

چه كنم؟

99 بازدید | 10 پست

بچم تب كرده سه سالشه نه دماسنح دارم نه استامينوفن

فقط سوسپانسيون پروفن دارم چون قبلا باز شده جرات ندارم بهش بدم چه كنم؟؟؟؟

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو برو بخر 

اگه از باز کردنش یه ماه نگذشته بده بخوره

یا بزنگ یه داروخانه شبانه روزی بپرس مثلا فلان قدر گذشته بدم یانه

تب شوخی نیستا

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

حلقه های سیب زمینی هم روش خوبی برای پایین آوردن تب است. برای این کار به سیب زمینی خام و سرکه سفید نیاز دارید.

سرکه سفید را در یک کاسه ریخته و حلقه های سیب زمینی را در آن بگذارید تا خوب خیس بخورد. بعد از ۲ تا ۳ دقیقه سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی پیشانی بگذارید. بعد از برداشتن سیب زمینی ها پیشانی را با یک پارچه تمیز نم دار پاک کنید.

این کار را می‌توانید تا پایین آمدن تب تکرار کنید ولی هر بار سیب زمینی های تازه ای استفاده کنید و قبلی ها را دور بریزید.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

مرتب پاشویش کن  یه حبه سیر رنده کن بریز تو ماست بده بخوره.من بچم زیاد تب میکنه تا حالا که جواب داد

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

پیازم رنده کن بایه پارچه ببند به کف پاش.البته اینا همه باید کنار پاشویه مداوم باشه تا جواب بده

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️