2777
2789
عنوان

مامانم بیرونم میکنه بابام میگه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 38 پست
ما نسل ی شدیمهم باید مادر خودمون باشیم هم مادر کل خانوادهخداشاهده مادر من میگ کاش من دخترت بودم فا ...

آره مادر خودمون بودیم. من کوچولو بودم شاید ۱۲ سالم بود موقع مریضی یا مشکلات برای خودم مامان میشدم موهای خودمو نوازش میکردم امیدواری میدادم میگفتم دخترم قراره تموم بشه کم مونده و قربون صدقه خودم میرفتم😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از انرژی که امشب بهم دادین ❤️🫠الان ارومترم

خواهش میکنم عزیز دل. ذهن و روانتو پاک کن از چیزای منفی به چیزای خوب فکر کن. از منی که یکی دو دهه ازت بزرگترم یکم روزگار رو تجربه کردم بشنو روزگار همیشه بد نیست یه دورانی هم قراره به کام تو باشه صبر کن. چیزی که از دستت میاد انجام بده مطمئن باش نتیجه میگیری

بحثت شد با مادرت؟ مامانا خوب بعضی وقتا یهو جوگیر میشن و یکاری میکنند بعدا پشیمون میشن

خیلی وقته که دیگه جواب بحثاشو نمیدم آخرین فحاشی به این دلیل بود که باردار شدم. 

خودش گفت خودش گریه کرد خودش فحاشی کرد من فقط نگاش کردم اومدم بیرون

خیلی وقته که دیگه جواب بحثاشو نمیدم آخرین فحاشی به این دلیل بود که باردار شدم. خودش گفت خودش گریه کر ...

واقعا ادم نمیدونه به اینجور مادرا چی بگه.... 

انشالله که ایشون سر عقل بیان

ولی به پدرتون سعی کنید سر و بزنید

اخه مطمعنم خود پدرتونم از دستش شاکیه و اصلا دوست نداره این روندو. 

ولش کن، افرین همین سکوتایی که شما کردید مطمعن باشید یک جا بدردتون میخوره و خداوند پاداششو بهتون میدده 

ولی به پدرتون سعی کنید سر بزنید اخه واقعا گناه داره از دست اون زن....