2777
2789
عنوان

مامانم بیرونم میکنه بابام میگه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 51 پست
هعییییی چی بگم خدا نکنه نمیدونم چرا انقدر مادرا بی درکن انقدر ظالمن دلشون میاد اینجوری بگن تهشم میگن ...

دختر اصلا ناراحت نیستم بابت شرایط😀 من حتی چند روز براش عزا گرفتم و گریه کردم و تموم کردم. الان با یه رهگذر برام فرقی نداره فقط الان از شرایط گیج شدم که برم نرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنی ندارم ازدواج هم نکردم مامانم تا بحث میشه میگه همین الان باید از خونه من بری بیرون و الهی مرگ به جونت بیوفته 

چند روز بعد از فوت مادرش بهم گفت ای کاش مرگ به جون تو میوفتاد 

انتظار نداشتم وقتی واقعا تو اون شرایط مرگ عزیز رو به چشم دیده واس من دلش بیاد چنین دعایی کنه 

دختر اصلا ناراحت نیستم بابت شرایط😀 من حتی چند روز براش عزا گرفتم و گریه کردم و تموم کردم. الان با ی ...

خودتم میدونی تموم نشده :)

تهش یه جا خِرتو میگیره غم دنیا رو سرت آوار میشه منم مدتها احساساتم رو سرکوب کردم و سعی کردم نادیده بگیرم 

تو الان ناراحتی عزیزم چرا سعی میکنی بپوشونی و بگی نه اون برای من تموم شده 

من نمیدونم بعضی مادرا چققدر سمی ان فقط باید روی خودتون کار کنید

زن ها یا مادرها اینجوری اکثرا مشکلات روانی از گذشته دارن

و با این رفتارها بروز میدن غیر مستقیم

خودشون هم نمیفهمن مشکلشون چیه

منم سنی ندارم ازدواج هم نکردم مامانم تا بحث میشه میگه همین الان باید از خونه من بری بیرون و الهی مرگ ...

خب بزار راهشو بگم تا بتونی کنار بیای. اول باید یکم از لحاظ مالی مستقل بشی. بعد یواش یواش فاصله بگیر کارایی که همراه اون انجام میدادی تنهایی انجام بده. بعد بشین برای مادری که میتونستی داشته باشی و هیچ وقت نداشتی گریه کن شیون کن چند روز عزادار باش. بعد هم با خودت مرور کن که اون دیگه مادر من نیست فقط یه مریض روانیه که خودشم آسیب دیده احتمالا. 

دیگه ام به حرفاش واکنش نشون نده 

خودتم میدونی تموم نشده :)تهش یه جا خِرتو میگیره غم دنیا رو سرت آوار میشه منم مدتها احساساتم رو سرکوب ...

ناراحت میشم ولی بازم جوری تصور میکنم که عزیزی رو از دست دادم و برای رفتنش ناراحت شدم نه مستقیما حرفش ناراحتم کنه و باور کن جواب میده

من نمیدونم بعضی مادرا چققدر سمی ان فقط باید روی خودتون کار کنیدزن ها یا مادرها اینجوری اکثرا مشکلات ...

اره آسیب داشته خودشم از قبل. من الان برا خودش ناراحتم که داره پیر میشه و هیچ وقت قرار نیست بهش رسیدگی کنم