2777
2789

ااولین باری ک اش پختم انقدر سبزی زیاد ریختم که شباهتی ب اش نداشت مثل قرمه سبزی شده بود...

هی ام گفتم سبزیش زیاد شده...

شوهرم گفت عب نداره بیار بخوریم...

بعد همونو خورد بعد ک تموم شد گفت خوبع فقط سبزی کم بریز رشته ام فک کنم باید بزنی....

تازه فهمیدم عه رشته ام نریختم😂😂😂😂😂😂. 

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من آشپزرستورانه قورمه سبزی رواینجوری درست میکنن گوشت ولوبیارومیپزن بعدسبزی و گوشت و لوبیاویه پی ...

منم تقریبن اینجوری درست میکنم..خوبم میشه.ولی تا حالا جرئت اینو پیدا نکردم که برا تعداد زیاد درستکنم.

منم تقریبن اینجوری درست میکنم..خوبم میشه.ولی تا حالا جرئت اینو پیدا نکردم که برا تعداد زیاد درستکنم.

کاری نداره که مثلاگوشت وبه تعدادبریزیه کم بیشترمثلانفری دوتایاسه تالوبیاهم نفری یه مشت کم منظورم اینه مشت سبک بعدچشمی خودت ببین کم وزیادکن بقیه چیزام که معلومه 

پای 👣معرفت که میادوسط دست 🖐🖐خیلیاکوتاه میشه
فمن ک سر در نیاوردم چی گفتی

من اول میام یه پیازو نگینی خورد میکنم با روغن زیاد تفت میدم یکم..بعد گوشتو اضافه میکنم..سرخ که شدن سبزیو لوبیا و لیمویی که از قبل خیس کردم میریزم توش.با فلفل سیاه..نود درصد که پخت یه نصفه قاشق کمتر رب با نمک میزنم بهش و تمام.خیلیم عالی میشه

من اول میام یه پیازو نگینی خورد میکنم با روغن زیاد تفت میدم یکم..بعد گوشتو اضافه میکنم..سرخ که شدن س ...

اگه رب وباهمون گوشت وایناقبل ازاب ریختن سرخ کنی خورشتت خوش رنگ میشه

پای 👣معرفت که میادوسط دست 🖐🖐خیلیاکوتاه میشه
کاری نداره که مثلاگوشت وبه تعدادبریزیه کم بیشترمثلانفری دوتایاسه تالوبیاهم نفری یه مشت کم منظورم این ...

میترسم کم بیاد.ولی برا خودمون دو تاهم اندازه پنج نفر درست میکنم...همیشه یبار درست کنم برا دو سه وعدمونه..ولی قورمه سبزی هر چی بیشتر تو یخچالمیمونه انگار بیشتر جا میوفته