2777
2789

خود کرونا عمر بشر رو ده پانزده سال کم‌کرد 🤦بیماریهایی که قرار بود در میانسالی ببعد درگیرش بشیم زودتر از موعد سراغمون اومد از دردهای مفاصل و استخوان بگیر تا ریزش شدید مو ! 

عوارض واکسن هم فکر کنم سکته هایی که تو این چند سال تو سنین پایین زیاد شده بی ربط به این داستان نباشه , 

خودم با شروع کرونا دیسک کمرم مشکل پیدا کرد زمانی که میرفتم فیزیوتراپی دکتر می‌گفت بیمار هامون چند برابر شدن ! علائم اولیه اش شبیه ام اس بود 🤦 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرونا نگرفتمفقط اشتباه کردم رفتم واکسن زدم خیلی ریزش مو دل درد رحم یعنینمیدونم قلب درد همه اینا ب ...

یعنی حجامت تاثیر داره?

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن

کرونا  عوارض داشت   واکسنش نه

کرونا  استرسش    قرنطینه   موج گرونی و تورم  بعدش  نابود کرد

من رفتم حجامت  کنم    به دکتر گفتم  عوارض و ... واکسن

گقت  چه  عوارضی؟عوارض همون  چند هفته  یا یک ماهه اوله   بدن  هوشمنده   خودش  با عوارض و ... مقابله می کنه

گفت  منشأ تمام بیماری ها استرسه   استرس  شدید    سلول ها که هیچ   حتی رو دی ان ای  بدن هم تاثیر منفی میزاره

سیستم ایمنی رو به شدت ضعیف می کنه   بدن رو آسیب پذیر

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
کرونا عوارض داشت واکسنش نهکرونا استرسش قرنطینه موج گرونی و تورم بعدش نابود کردمن رفتم حجا ...

من کم حافظه شدم و همه کسایی ک مثل من سینوفارم زدن میگن ماهم فراموشکار شدیم

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
من کم حافظه شدم و همه کسایی ک مثل من سینوفارم زدن میگن ماهم فراموشکار شدیم

ما همگی   سینوفارم زدیم

قبول کن  این  گوشی که۲۴ ساعته دستمونه  بیشتر  مغز و خشک میکنه و....

پدر شوهرم   نزدیک ۹۰ سالشه   ۳  یا ۴ دوز سینوفارم زد     ماشاءالله ببینیش  باورت  نمیشه    انگار ۶۰ سالشه   سرحال   شاداب  اکتیو

می دونی چرا؟؟؟چون  خونسرده   آرومه  مهربون  و صبوره و حرص چیزی رو نمی خوره

همیشه غذای ‌کم حجم و مفید می خوره

کلا تو زندگیش   آدم   آروم و ریلکسه 

حافظه اشم  ماشاءالله   عین ساعت   دقیق کار می کنه

عوضش  همسرم    استرسیه    تا قبل  کرونا  غلظت  خون     تری گلیسرید بالا     گردن درد و دست درد عصبی

فشار خون عصبی      اینا رو همه داره    تازه ۴۰ سالش شده

کلی  فشار عصبی 

به شدت کم حافظه و فراموشکار 

از لحاظ جسمی  انگاری ۵۵ سالشه

کلی موهاش سفید و خالی شده و...