2777
2789
عنوان

به نظرتون دوست پسرم بگیره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 24 پست
بهتر سفرتو بریزیاد به وعده هاش توجه نکن دلم نبندهر وقت اومد خواستگاری رویا ببافحتی خواستگارتم رد نکن

موافقم واقعا منم با این حرفا گول خوردم درصورتی ک شرایط ازدواجم داشت ولی بهونه میاورد این کارم جور شه اون گارم جور شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستتون داره. میشه درخوأست بنده رو قبول کنید.یک مشورت درباره همین موضوع دارم

با افتخار سپاهی هستم.قابل توجه؛ هرگونه فعالیت ضد انقلاب و توهین به ادیان مقدس پیگرد قانونی دارد.با افتخار مداح و قاری بین المللی

بنظرم بگیره و حس خوبی از این رابطه منتقل میشه به آدم 

احتمالا یکم رست و بالش تنگه که تو این ۲ سال نگرفته چیشد یعنی چون ۲سال باهاش بودی و نگرفته یعنی بگیر نیست؟اینا چرته محضه من خودم ۳ ساله رل دارم تازه میخواد بیاد خواستگاریم و نامزدی ووو...

فقط قول و دوست داشتن نیستا ما ۴ سال دانشگاه عاشقانه با هم بودیم وقتی رسیدیم به شرایط دیدیم واقعا نمیشد تشکیل زندگی به اون زودی داد تا با همسرم آشنا شدم دیدم عشق مهمه شرایط هم مهمه