2777
2789

من اصلا موافق نیستم چند روز بخوای بمونی صبحانه و ناهار و شام واقعا گرونیه 

آدم میتونه مهمون بشه یک روز یه یه وعده ن چند روز یا از خونه خودش مواد غذایی ببره

تو دوره زمونه ای زندگی می‌کنیم که نمیشه از بقیه توقع داشت

البته میشه گفت کار جاری هم زشت بوده یه شام ساده آماده میکرده چیزی ازش کم نمیشده 

ولی واقعا توقع باید از بقیه صفر باشه مواد غذایی واقعا گرون شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اون پر بازدید که جاری نا محترم حتی همون شب اول هم شام نداده بهشون،وعده اول غذا میداد یک روز دوروز میشد بعد رو ترش میکرد 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

جنگ اول به از صلح اخر . زده همون اول گربه رو دم حجله کشته خودشو راحت کرده . معلوم بوده از مهمون و کنگرخوری و لنگر اندازی خوشش نمیاد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
حالا چند روز غذا ندینحداقل اولین وعده اینجوری نکنیناونم وقتی میدونین تو راهن و ساعت شام و نهار میرسن ...

من گفتم کارش اشتباه بوده ولی وقتی کسی از وعده اول اینکارو میکنه یعنی ناراضیه 

احترام گذاشتن هزینه نداره 

الان همه ب شرایط مالی واقف هستن

وقتی یکی تو‌راهه آدم ی غذایی آماده میکنه  با روی باز میرع استقبال 

خب هرچی خودشون میخورن واسه اونا هم بیارن طرف برای غذا نمیره خونه کسی