مادهوریم مدیر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 عنوان عموم هرچی فحش بلد بود به بابام داد دوباره | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست سلام سه ساله آرامش برامون نذاشتناوایل هر شب همین بساط بود الان دیگه هر دوماه یه بار...فاصله هم داریمهرچی شماره عوض میکنیم باز میبینیم از یه ور پیداشون میشه هستید بقیشو بگم؟ دیروز | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 با دوستاش خوبه با من بده با خونواده اش هم متوسط.کلا جوشیه. عموی منم همینه ولی وقتی عرق میخوره هیچی حالیش نیست برادر خواهرو .. همه رو فحش میده یا میزنه
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3659 اره فایده نداره بارها گفتیم میگیم انحصار وراثت کن تا همه برادرا راحت شن باز میگه خواهرامو چیکار کنمه ... مگه خاهراش چشونه مجردن ؟ یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 10672 عموی منم همینه ولی وقتی عرق میخوره هیچی حالیش نیست برادر خواهرو .. همه رو فحش میده یا میزنه نه از من عرق نمیخوره . بداخلاقه
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 مگه خاهراش چشونه مجردن ؟ مجردن بیکارم هستن ۳۵/۳۷سالشونه. میگه اگه قرار باشه خونه رو بفروشن اینا جای رو ندارن
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 نه از من عرق نمیخوره . بداخلاقه باز خداروشکر انشالله رفتار و اخلاقش بهتر شه
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3659 مجردن بیکارم هستن ۳۵/۳۷سالشونه. میگه اگه قرار باشه خونه رو بفروشن اینا جای رو ندارن سهم ارث انقدری نیست بتونن باهم خونه کوچک بگیرن یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 سهم ارث انقدری نیست بتونن باهم خونه کوچک بگیرن زمینا خیلیه اگه تقسیم بشه میتونن خونه بگیرنولی فک نکنم بزارن انحصار وراثت کنیم میگن هرچی هست مال عموکوچیکمه(عمه هام میگن)
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3659 زمینا خیلیه اگه تقسیم بشه میتونن خونه بگیرنولی فک نکنم بزارن انحصار وراثت کنیم میگن هرچی هست مال عم ... بعدبابات دلش واسه اونامیسوزه هیعی عجب دنیای تخمیه هرکیو بخای نمیخادت یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 بعدبابات دلش واسه اونامیسوزه هیعی عجب دنیای تخمیه هرکیو بخای نمیخادت تو بعضی از خونواده ها تا وقتی پدرومادر هستن فرزندا خواهر برادرن بعدش دیگه میشن دشمن خونی بابا و عمو بزرگ منم سادن وگرنه یلحظه نباید میذاشتن با این همه بیاحترامی اون مال و اموال دست اونا باشه..
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3659 تو بعضی از خونواده ها تا وقتی پدرومادر هستن فرزندا خواهر برادرن بعدش دیگه میشن دشمن خونی بابا و عمو ... عموبزرگت وبابات که مجرد نیستن از حق خودشون بگذرن اونا درمقابل زت وبچشون موظفن .ایشلا وضعیت شما مثل ما نشه یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 عموبزرگت وبابات که مجرد نیستن از حق خودشون بگذرن اونا درمقابل زت وبچشون موظفن .ایشلا وضعیت شما مثل م ... کاش بفهمن منکه از وقتی یادمه داریم خرج دوتا خانواده رو میدیم بابام خرج دانشگاه شونو داد الانم که به عمو کوچیکم میگه جوونی برو کار کن میگه من نمیتونم کار کنم پام درد میکنه کمرم درد میکنه فلانم ... هر دفعه یه بهونه میاره امیدوارم،شما چی شد؟
ساردونهبرفی عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 3659 کاش بفهمن منکه از وقتی یادمه داریم خرج دوتا خانواده رو میدیم بابام خرج دانشگاه شونو داد الانم که به ... بنظرمن بهترین کار اینه هرکی سهم خودشو ببره بره سردردتون کم بشه ماکه جریانش خیلی طولانیه ولی باکلاهبرداری همه رو واسه خودشون گذاشتن یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
مادهوریم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 18 بنظرمن بهترین کار اینه هرکی سهم خودشو ببره بره سردردتون کم بشه ماکه جریانش خیلی طولانیه ولی باکلاهبر ... انشالله ختم به خیربشه فقط