2777
2789
عنوان

فکر کنین جای منین❌چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پرستار منصف پیدا کن خیلی ها هستن بخاطر مشکلات مالی با پول خیلی کن حاضزن اینکارو انجام بدن

پرستار تک شیفت ک فقط بخاد حواسش باشه و کاری نکنه بیشتر از پنج نمیگیره

من دیوار رو نگاه کردم برای شهرستان پرستار زده بود از ۹تا ۵ عصر شش تومن 

حتما میتونه ی نفر رو پیدا کنه فقط از تغییر شرایط و مستقل شدن میترسه

پرستار تک شیفت ک فقط بخاد حواسش باشه و کاری نکنه بیشتر از پنج نمیگیرهمن دیوار رو نگاه کردم برای شهرس ...

آره ولی خب هستن کسایی که تو آگهی های استخدام نیستن ولی کار پرستاری رو با پول کم انجام میدن ما یه همسایه داریم پدرومادر پیر داره دختره تازه رفته ۲۰ سال پرستاری میکنه از پسر بچه همسایمون ماهی ۸میلیون 

آره ولی خب هستن کسایی که تو آگهی های استخدام نیستن ولی کار پرستاری رو با پول کم انجام میدن ما یه همس ...

بله درسته هرجور حساب کنه از بهزیستی کمتر درمیاد می‌تونه ی خونه هم اجاره کنه خودش و خواهرش رو راحت کنه اینجوری جفتشون دارن عذاب می‌کشن 

آره ولی اسی میگه پولش کم میاد برا پرستار واینا

الان داره ۱۱ تومن فقط پول بهزیستی میده همینو می‌تونه بده ب پرستار و اجاره خونه با مابقی پولش هم زندگی کنن سخت میشه ولی نشد نداره خواهرش رو هم باید ببره تحت پوشش کمیته از اونجا هم اندک کمکی بگیره میتونن زندگی کنن.

الان داره ۱۱ تومن فقط پول بهزیستی میده همینو می‌تونه بده ب پرستار و اجاره خونه با مابقی پولش هم زندگ ...

وای آره راست میگیا اینطوری هم میتونه بهتر از زیر بار منت کسی رفتنه بخدا قسم یه دونه خیار و گوجه رو نمک بزن با نون بخور ولی تو خونه خودت باشی بهتر از زرشک پلوعه با هزار منت

روزایی که بابات میاد خونه مادربزرگت برو بمون 

یا خواهرتو یه روز بیشتر نگهدار و خودتم یه روز بیشتر بمون اونجا با در بسته و قفل هیچ کاری نمیتونن بکنن مخصوصا که قبلاً هم همه جا اون عموت رسوا شده ،موقع خواب قرآن بذار بالاسرت فاتحه بخون برا مادربزرگت اون مواظبته 

این چند ماهو یجوری سر کن دیگه یکم شجاع باش

نهایتش اگه نتونستی، کنار خونه عمه ت یه اتاقی  جایی پیدا کن برای اجاره برو اونجا بمون ولی به خواستگارت نگو که جدا می مونی 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻