2777
2789
عنوان

فکر کنین جای منین❌چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
ب نظرم ی راهی باشه ک‌خواهرت هزینه هاش پای شما نیفته یعنی دولتی باشه.اینو پیگیری کن ببین راهی داره یا ...

دولتی رو باید بره یه شهر دیگه خیلی ازم دور میشد اونه نتونستم شهرستان ما فقط خصوصی داره مرکز استان دولتیه 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ممنونم‌واسه مادربززگم بود الان ارثیه میشه من پدرم در قید حیات و معتاد فکر نمیگنم خونه بفروش بره هم ب ...

هیچ پول دیگه ای برای رهن خونه نداری؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دولتی رو باید بره یه شهر دیگه خیلی ازم دور میشد اونه نتونستم شهرستان ما فقط خصوصی داره مرکز استان دو ...

چقدر مگه راهه؟ اشکال نداره چاره ای نداری بهتر ازاینه ک سربار بقیه باشی عزیزم . اول این کارو بکن یکم دست و بالت بازتر بشه میتونی هرهفته دوهفته ای ی بار ازش سر بزنی. 

چقدر مگه راهه؟ اشکال نداره چاره ای نداری بهتر ازاینه ک سربار بقیه باشی عزیزم . اول این کارو بکن یکم ...

حدود سه ساعت فاصله داره

الان ک تو شهرستان خودتونه هرچندوقت ی بار ازش سر میزنید؟

دو روز درمیون 

خودش نرفت مرکز 

حس میکنه نزدیک باشه دلتنگیش کم تر اونه دلم نیومد 

نیدونی چحوریه انگار دلش کرمه که اینجا باشه زود دسترسی داره 

خواهر من مشکل رهنی نداره که کامل میفهمه لیسانس داره 

ازشد میخونه 

برای همین نتوتستم ببرم بذارمش مرکز همینجوریش جداییش از محیط خونه ‌و من سخت هست 

همیشه فکرش رومنه شبا پیام میده که بیینه کجام جام راحته یا نه بعد میخوابه

دو روز درمیون خودش نرفت مرکز حس میکنه نزدیک باشه دلتنگیش کم تر اونه دلم نیومد نیدونی چحوریه انگار دل ...

نمیدونم مشکل خواهرتون در چ حدیه ولی من جای شما بودم وقتی میگی مشکل ذهنی نداره اصلا از مرکز درش میاوردم ی خونه اجاره میکردم زندگی میکردیم هرچند سخت ولی بدون منت

نمیدونم مشکل خواهرتون در چ حدیه ولی من جای شما بودم وقتی میگی مشکل ذهنی نداره اصلا از مرکز درش میاور ...

اخه نمیتونخ تنها بمونه تشنجیه میترسم زمانایی که من سرکارم تشنج کنه

نیاز به مراقبت داره

اخه نمیتونخ تنها بمونه تشنجیه میترسم زمانایی که من سرکارم تشنج کنهنیاز به مراقبت داره

بیارش بیرون از اونجا ی خونه کوچولو پیش ی پیرزنی کسی اجاره کنید زیرزمینی جایی . امیدتتون ب خدا باشه دیگه تند تند بهش زنگ بزن مدام بهم پیام بدید در جریان حالش باشی . بهتر از این وضعیه ک داری خوب شوهرعمت ایناهم شرایط رو میبینن برای همین دلخورن کارشون انسانی نیست ولی خوب تاحدودی حق دارن شما بچه نیستی دیگه از پس خودت میتونی بربیای اونجا هم خودت معذبی هم اونا . ریسکش رو ب جون بخرید و مستقل بشید