2777
2789
عنوان

فکر کنین جای منین❌چیکار میکنین

292 بازدید | 41 پست

من پدر مادر ندارم با مادربزرگ پدریم بزرگ شدم که ماه پیش فوت شد

خونه نتونستم بمونم چون دست عموهای معتادمه مردای 

اومدم خونه عمم سه ماه اینجام خیلی اذیتم نه کامل عذا میخورم نه میخوابم چون معذبم

حتی حمام میرم بعدش کلا مواد میریزم سرویس بهپاشتی میمونم خواب باشن برم که یموقع بدشون نیاد در این حد 

ولی شوهر عمم میدونم خوشش نمیاد ازم بزور تحمل میکنه 

بچه ها هم راحت نیستن

میدونین چقدر حرف شنیدم 

از شوهر عمم 

بچه هاش 

هرجی از دهنشون در اومد تو روم گفتن 

شوهر عمم به بچه هاش میگه نرین پیش ستاره باهاش حرف نزنین 

بخدا من کاری نکردما

فقط جون از حضورم تو خونه خسته شده کلافست اینجوری میکنه 

ولی من جا ندارم بازم دارم میروم اونجا

خونه اون یکی عمم هم بدونم بازم چقدر بدو بیرابهم گفتن همینجوری یهوییا انگار حرصشونو رو من خالی میکنن چون میدونن من کسیو ندارم بعد الکی از هر حرکتم ایراد میگیرن 

من چون شوهر عمم اخر هفته ها خونه میشه منو از صبح نبینه رفتم خونه اون یکی عمم اونجا هم بهوونه کردن چرا با مهمونای ما گرم سلام علیک نکردی

شاغلم معلمم ولی ۱۶ تومن حقوقمه ۱۱ تومن میدم بهزیستی خواهر معلولم مونده اونجا

شهرستانیم پانشیون و خوابگاه هم نداریم 

من الان بازم اومدم خونه عمم چیکار کنم؟

ناهار بخورم قبل اومدن شوهر عمم برم خونه ای که عموهای معتادم هستن درو قفل میکنم میمونم ؟

سابقه تجاوز عموم بهم هست میترسم دودلم حس میکنم زیاد میرم اونجا ریسک میکنم 

شما باشین چیکار میکنین؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

چاره نیست برو خونه عموت و مغزی درو عوض کن و کلیدشم فقط دست خودت باشه بعد ازدواجت خواهرتو میخوای چه کنی ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم مستقل شو لطفا 

یه جای ارزون یا مثلا خونه یهیرزن پیرمرد رو پیدا کن اگه زیر زمین دارن ازشون اجاره کن بخدا اینکارو کنی راحت میشی فقط قبلش خوب مطمئن بشو از جات خدا بزرگه من برات دعا میکنم خدا کمکت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره نیست برو خونه عموت و مغزی درو عوض کن و کلیدشم فقط دست خودت باشه بعد ازدواجت خواهرتو میخوای چه ک ...

نه بابا بنده خدا میگه سابقه تجاوز هست خیلی خطرناکه بره اونجا مغذی هم عوض کنه بدتر براش دردسر درست میکنن

چاره نیست برو خونه عموت و مغزی درو عوض کن و کلیدشم فقط دست خودت باشه بعد ازدواجت خواهرتو میخوای چه ک ...

خونه قدیمیه قفلم میکنم بازم فکرم میمونه پنجره ها همه چوبین نمیدونم چرا خیالم راحت نمیشه

عزیزم مستقل شو لطفا یه جای ارزون یا مثلا خونه یهیرزن پیرمرد رو پیدا کن اگه زیر زمین دارن ازشون اجاره ...

فعلا که نتونستم پیدا کنم

خونه قدیمیه قفلم میکنم بازم فکرم میمونه پنجره ها همه چوبین نمیدونم چرا خیالم راحت نمیشه

هووف .جز این دوتا عمهه ی عتیقه تا فامیل دیگه ای نداری ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه بابا بنده خدا میگه سابقه تجاوز هست خیلی خطرناکه بره اونجا مغذی هم عوض کنه بدتر براش دردسر درست می ...

خودمم اینجوری حس میکنم

ب نظرم ی راهی باشه ک‌خواهرت هزینه هاش پای شما نیفته یعنی دولتی باشه.اینو پیگیری کن ببین راهی داره یانه کمیته ای جایی .اینجوری میتونی مستقل شی

الانم ب فکر یه شغل دیگه باش تایم عصر رو بری اونجا کمتر جلو چشمشون باشی هم دستت بازتر میشه 

اگر ارثی چیزی هم داری بفروش نقد کن خودتو خلاص کن

خیلی ناراحت شدم 

و واقعا از دست خدا دلگیر شدم 

حالا که پدر مادرت رو ازت گرفته باید یه جا دیگه برات جبران کنه 

از ته دل برات آرزو میکنم مستقل بشی بعد ازدواج کنی 

سفید بخت و عاقبت به خیر بشی  و همه ی این سختی ها و ناراحتی هات رو بشوره ببره 

نمیتونی شکایت کنی سهم ارث خودت رو از خونه  پدر مادرت بگیری؟

اون خونه که عموهات اونجان مال کیه؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نه

هوووفف .با آخوند مسجد صحبت کن و مشکلت رو در میون بزار شاید جای امن می‌شناسه پیرزن‌های تنهای  مسجد 

خیلی ناراحت شدم و واقعا از دست خدا دلگیر شدم حالا که پدر مادرت رو ازت گرفته باید یه جا دیگه برات جبر ...

ممنونم‌

واسه مادربززگم بود الان ارثیه میشه 

من پدرم در قید حیات و معتاد فکر نمیگنم خونه بفروش بره هم به من پولی بده 

نمیشه جای دیگه ای هم کار کنی که بهت جا بدن💔؟الهی بمیرم من برات کاش میشد یکاری برات میکردم

اونم پیدا نکردم معمولا میگن مسعولیت داره نمیتوتیم