2777
2789
عنوان

فاصله طبقاتی با پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست
شاید میشد با تلاش تو پول غلت بزنی و بچه تو هم در اینده صاحب زندگی رویایی اونا بشه

با درس هیچوقت نمیشه به اون جاهایی رویایی رسید 

مگ متخصص یا دندون پزشک باشن ک رشته من انسانی بود

بابا های اونا همشون شغلاشون ازاد بود

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
الان با بچه های دانشگاه ازاد اوکی ای؟بالاخره باید کنار بیای

ازاد ک از همه جا میاد 

ورودی بهمنم

یک هفته پیش رفتم دانشگاه چک کردم افتضاح بود محیط

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد ک از همه جا میاد ورودی بهمنمیک هفته پیش رفتم دانشگاه چک کردم افتضاح بود محیط

والا شرایط مالیا خوبه اغلب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با درس هیچوقت نمیشه به اون جاهایی رویایی رسید مگ متخصص یا دندون پزشک باشن ک رشته من انسانی بودبابا ه ...

چرا میشه . من کسی رو میشناسم ک با درس خوندن الان واس خودش خونه ۱۵۰ متری تو بالاشهر خریده 

البته مثلا قیمت خونه ۵ میلیارد بوده این ۳ میلیارد با حقوق خودش جمع کرده ۲ میلیاردم وام و این چیزا ک بازم باید با حقوقش بده

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
والا شرایط مالیا خوبه اغلب

نه ازاد اینطور نیست تمام قشر جامعه حضور داره

مثل زیرشاخه‌ های تجربی نیست همه شهریه های بالا ۱۰۰ بدن

من دوستام ک وضعیت مالی خوبی نداشتن ثبت نام کردن

تمام رشته بین ۸ تا ۱۳ تمونه

رشته های مهندسی و مخلفات بین ۱۵ تا ۳۰ تومن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا میشه . من کسی رو میشناسم ک با درس خوندن الان واس خودش خونه ۱۵۰ متری تو بالاشهر خریده البته مثلا ...

این پولداری نیست 

پولدارایی ک من گفتم تو قصر زندگی میکردن ن یک واحد اپارتمان ۵ میلیاردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ازاد اینطور نیست تمام قشر جامعه حضور دارهمثل زیرشاخه‌ های تجربی نیست همه شهریه های بالا ۱۰۰ بدنمن ...

نمیدونم والا من خودمم نرفتم

از کارآموز هام شنیدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این پولداری نیست پولدارایی ک من گفتم تو قصر زندگی میکردن ن یک واحد اپارتمان ۵ میلیاردی

درس میخوندی خلاف میکردی دیگ چی بگم 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
اتفاقا اشتباهه ، همیشه آدم باید با بزرگتر از خودش بگرده رقابت داشته باشه پیشرفت کنه ،من دو تا دوست ه ...

اگر دید شما رو همه داشته باشن رفاقت میشه یه معامله واسه برد و رسالت انسانی که کمک به فرد ضعیفتره بی معنی میشه

در مورد کودکان توصیه میشه جایی بذارنش که خیلی تفاوت نباشه چون کمبوداش میشه نشخوار ذهنی و اون شخص شاید هم اصطلاحا برنده بشه ولی ادم سالمی در مجموع در نمیاد

البته نظر شماهم درسته ولی شخصا بجای مادیات سعی میکنم با کسی بگردم که جهان بینیش گسترده تر از من باشه

تفاوت زیاد در مادیات منجر به رابطه مناسبی در بلندمدت نمیشه

اگر دید شما رو همه داشته باشن رفاقت میشه یه معامله واسه برد و رسالت انسانی که کمک به فرد ضعیفتره بی ...

رفاقت معامله اس ، چون به روزی میرسی که اون دوستی که برای روز بد و خوب میخواستی هم درد مبخواستی خودشو باهات کشید پایین و پشتت حرفا گفت با دشمنت نشست و برخواست کرد تو سختی ها پشتو خالی کرد اعتمادت هم نابود کرد . 

اگر دید شما رو همه داشته باشن رفاقت میشه یه معامله واسه برد و رسالت انسانی که کمک به فرد ضعیفتره بی ...

دنیا ماده اس عزیز من ماده اس تو از ماده تشکیل شدی ماده هم سه جور مایع جامد و گاز ، مادیت دنیا رو نمیتونی نادیده بگیری ، چشم بچه رو هم تا آخر نمیتونی به تفاوت ببندی دوقلو ایی که از یه رحم میاد متفاوتن حتی اگه ظاهرشون ۱۰۰ درصد شبیه هم باشه ، دوستی با معنویت برا من چیزی نیاورد ایشالله برا شما بیاره من چشمام دیگه بازه گول این شعارای دوهزاری رو نمیخورم هم خون برای دو گرون همو بدبخت میکنن دوست کیلو چنده

رفاقت معامله اس ، چون به روزی میرسی که اون دوستی که برای روز بد و خوب میخواستی هم درد مبخواستی خودشو ...

خداروشکر میکنم واسه من موضوعیت نداره و من به رفاقت اعتقاد دارم

البته که روانشناسا میگن وجود 5 دوست خوب اطرافمون خیلی به ارامش کمک میکنه

روابطی که طرف دنبال منفعت هستش رو هم کم ندارم ولی حواسم هست که تو دایره اصلی روابطم نذارمش

اینو احتمالا اعتقاد دارین که هیچ چیز یه دوست خوب نمیشه

دنیا ماده اس عزیز من ماده اس تو از ماده تشکیل شدی ماده هم سه جور مایع جامد و گاز ، مادیت دنیا رو نمی ...

بهرحال دنیا دنیای تفاوته و هرکس نظر خودشو داره

مادیات و معنویات جایگزین هم نمیتونن بشن هر کس سهم خودشو داره

شخصی رو در نظر بگیرید همه چی عالی ولی یه فرد داخل زندگیش نباشه که از بودن باهاش لذت ببره

خداروشکر میکنم واسه من موضوعیت نداره و من به رفاقت اعتقاد دارمالبته که روانشناسا میگن وجود 5 دوست خو ...

نه ندارم به حقیقت دوست اعتقادی ندارم کلا ولی به یه چیزی قطعا معتقدم اگه میخوای بری جلو باید با بزرگتر از خودت بپری ، من نصف عمرمو به رفاقت و احساسات  گذاشتم دیدم دوست یه چیز فصلی هس میره و میاد مثل اتوبوس ارزش نداره مگه سوار اتوبوسی شی که ببرت جاهای خوب وگرنه به درد نمیخوره وقت تلف کردنه ، آدم اجتماعیه  برای سلامتی به اجتماع نیاز داره ولی خب هر چقدر هم وسواس خرج بدی آدما اونی نمیشن تو میخوای پس بهتره به مادیت توجه کنی حداقل چیزی هست که قابل پیش بینی و نتیجه داره میتونی آیندتو پیش بینی کنی ، با یه سیگاری بگردی سیگاری میشی با یه کتاب خون بگردی کتابخونی پس مادیت مهمه

بهرحال دنیا دنیای تفاوته و هرکس نظر خودشو دارهمادیات و معنویات جایگزین هم نمیتونن بشن هر کس سهم خودش ...

خب مشکل همینه !!! اون فرد معنوی وجود نداره حقیقت همینه آدم تنهاس تنها هم میره به سیستم حمایتی برا بقا نیاز داره که چون رو معنویات نمیتونی حساب باز کنی حداقل باید رو مادیت توجه کنی ، کسی هم که شما میگی  یک در میلیونه حتی همسر هم برا آدم همراه و دوست نیس چه برسه به دوست .