2777
2789
عنوان

فاصله طبقاتی با پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 46 پست
اره اینم هست من کافه رفتی خجالت میکشم چشم تو چشم شم باکسی لعنتیا همه پولدارن فقط من فقیرم🤣

البته بگم خیلیاشونم ادا هستن ... خیلیا هستن ظاهر سازی میکنن ولی اونایی که هر روز میرن کافه و بیشتر سر میزنن واقعا پولدارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بگم خیلیاشونم ادا هستن ... خیلیا هستن ظاهر سازی میکنن ولی اونایی که هر روز میرن کافه و بیشتر س ...

اره واقعن اونایی ک هر روز میتونن برن پولدارن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
پولدارا خونه مجردی دارن پانسیون نمیان

گل اپشنای پانسیون از خونه مجردی بیشتره 😂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بعد چیشد؟ کنکورت؟ تصمیمت برای ادامه زندگی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بهشت با جهنم یکین ؟ نه

خیلی فرق داره اسی،بعضی ها فقط شعار میدن،انشالله با تلاش بتونی به بهترین ها برسی تو هرزمینیه ای

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شاید میشد با تلاش تو پول غلت بزنی و بچه تو هم در اینده صاحب زندگی رویایی اونا بشه 

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
رفتم ازاد

الان با بچه های دانشگاه ازاد اوکی ای؟

بالاخره باید کنار بیای

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ادم باید سعی کنه اونجایی که انتخاب خودشه با کسایی که هم طبقه خودشه بگرده که ذهن تو فاز قیاس نیفته

اتفاقا اشتباهه ، همیشه آدم باید با بزرگتر از خودش بگرده رقابت داشته باشه پیشرفت کنه ،من دو تا دوست همکلاسی داشتم رقیب درسی بودن از راهنمایی همه میگفتن این دختره حتما پزشکه دوستش ضعیف تر بود از درس ولی خودشو جر میداد اونی که جر داد پزشک شد اونه که از اول زرنگ بود پرستار شد