2777
2789

به من گفتن تاسه ماه صبرکن میادولی من نگرانم میترسم نیادبه عمل بکشه توروخداهرکی تجربه داره بگه خودش اومدیاعمل شدچطوریه عملش کی بیضه میادتوکیسش خیلی نگرانم راهنماییم کنیدبچم ۲۲روزشه حالم بده نمیتونم ازنوزادی بچم لذت ببرم خیلی بی قرارم

عزیزم بمون اگر نیومد یک عمل خیلی سبک هست یا تیغ میزنم انگار از تو کیسه نیفته پایین ،اینطور درنظر بگیر تو پوست مونده،من دوقلوها رو بردم اورولوژی بهم توضیح داد البته دوقلوها اکی بودن من بردم معاینه بشن نگران بودم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود بدنیا اومده ؟ 

عزیزم چیز خاصی نیست 

چرا الکی این روزا زهر می‌کنی شیر جوش به بچه میدی 

ایشالله میاد پایین تا سه ماه 

اگر اگر اگر نیومد عملش راحته 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

زود بدنیا اومده ؟ عزیزم چیز خاصی نیست چرا الکی این روزا زهر می‌کنی شیر جوش به بچه میدی ایشالله میاد ...

آره ۳۵هفته بودم بخاطرفشاربالااورژانسی شد.بچم حتی دستگاهم نرفت طفلی.عملش چطوریه؟اطلاع داری کسی اطرافتون بوده؟بعدعمل کی میادسرجاش همون روزعمل میارن سرجاش؟

عزیزم بمون اگر نیومد یک عمل خیلی سبک هست یا تیغ میزنم انگار از تو کیسه نیفته پایین ،اینطور درنظر بگی ...

خداکنه خودش بیادمن خیلی نگرانم.به منم دکتراگفتن تاسه ماه بعدش ۶ماه بعدش اگه خدای نکرده نیادقبل یسالگی عمل .دعاکنیدخودش بیاد😔

خیابان شریعتی قلهک روبروی مسجد قلهک کوچه سجاد ساختمان پزشکان پلاک 68.

ایشان توبیمارستان نیکان هم هست.

اسم پوروفسور حسین کرمی رو تو گوگل بزنید .میاد بالا آدرس ومطب .ایشالله که بری جواب بگیرین 🙌🙌🙌🙌🙌

😅😅

سلام ، اینجا جواب سوالت و میدم.منم زود زایمان کردم ، ۳۰ هفته. بیضه بالا بود ، فتق هم داشت ، همزمان تو ۱۷ ماهگی عمل انجام شد. در مورد شما فکر نمیکنم نیاز به جراحی باشه ، معمولا ۶ماه اینا گاها زمان میدن تا بیاد پایین.