2777
2789

عجب نفهمیه😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

به چه علت باید در رو باز بذاره به پدرتون اطلاع دادید؟

اگه دزدی چیزی بیاد یا خدای نکرده شما مورد آزار قرار بگیری میتونه جوابگو باشه؟

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار وسایل گرونش مثل طلا بردار بگو نمیدونم در باز بود لابد دزد اومده. ترجیحا از وسایل خودتم چند تا ...

اره برن شکایت کنن چب 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
به چه علت باید در رو باز بذاره به پدرتون اطلاع دادید؟اگه دزدی چیزی بیاد یا خدای نکرده شما مورد آزار ...

من از همین میسوزم از این اگه ها... و مطمئنم به خاطر همین (اگه ها)بود که درو باز گذاشت چون باهام قهر بود

اطلاع دادم ولی خب میگه حواسم نبود اما دروغ میگه چطور ممکنه فقط روزی که تنها بودم حواسش پرت شده باشه؟

من از همین میسوزم از این اگه ها... و مطمئنم به خاطر همین (اگه ها)بود که درو باز گذاشت چون باهام قهر ...

اصلا فکر نمیکنم ممکن باشه آدم یادش بره دره خونه رو ببنده!

آواکادو سایت🥑                                                            

یه بار ؟اگه اره شاید متوجه نشده

اره اولین باری بود که تو این چند سال موقع بیرون رفتن درو باز گذاشت و رفت و اتفاقا اولین باری بود که بابام خونه نبود و ماهم قهر بودیم باهم