2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اولین باری بود که تو این چند سال موقع بیرون رفتن درو باز گذاشت و رفت و اتفاقا اولین باری بود که ...

این بار بگذر ازش فکر کن انسانه مثل بقیه آدما اشتباه کرده. چون اگه نیت بدی داشت راه های بهتری وجود داشت نه اینکه بیاد خونه خودشو هم در اختیار بقیه بزاره. 

اگه دیدی تکرار شد بازم رو عمد حساب نکن یه تیکه وسایلشو بردار بزار دیگه یادش نره همیشه دقت کنه

من نمیتونم انتقام بگیرم فقط از این میسوزم که هیچکس بهم حق نداد

دخترم آخه راه اثباتی هم وجود نداره که زن بابات عمدی این کارو کرده. عاقلانه هم فکر کنیم اون زن خودش تو اون خونه کلی وسیله داره. حالا گیریم اصلا واقعا قصدش این بود درو باز بزاره یکی بیاد تو شما رو اذیت کنه، راه اثباتی براش وجود نداره. بقیه حرفتو تایید کنن چون اثبات نمیشه اسمش میشه تهمت

اصلا فکر نمیکنم ممکن باشه آدم یادش بره دره خونه رو ببنده!

دقیقااا... اونم وقتی که درو گذاشته رو هم ولی چفتش نکرده که من بیدار شده بودم از داخل فکر نمیکردم که در بازه

بهش میگم تو اینکارو از عمد کردی که نترسیدی من بلایی سرم بیاد میگه ادم اگه خودش خوب باشه لختم بره سر کوچه کسی کاریش نداره اینم استدلالش! 

برن شکایت کنن. چطوری ثابت میشه دست اینه؟ دلش میخواست درو باز نمیزاشت

والله این همه دزد رو‌ می تونن بگیرن اگه یه لحظه بدونن براش خیلی بد میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
دخترم آخه راه اثباتی هم وجود نداره که زن بابات عمدی این کارو کرده. عاقلانه هم فکر کنیم اون زن خودش ت ...

ولی من مطمئنم اگه من این‌کارو میکردم همه حقو به اون میدادن اصلا من نمیتونم همچین کاری کنم اگه من بخوام صبح زود از خونه بزنم بیرون یه زنم تنها تو خونه خواب باشه ناخوداگاه برام مهم میشه امنیت اون زن حواسم هست که درو باز نذارم

اره اولین باری بود که تو این چند سال موقع بیرون رفتن درو باز گذاشت و رفت و اتفاقا اولین باری بود که ...

نمیدونم اگه اولین باره شاید متوجه نشده بازم نمیشه با اطمینان گفت ولی خیلی کارشون اشتباهه بوده حالا از عمد یا غیر عمد بلخره اشتباه بوده نمیدونم ولی نا مادری داشتن خیلی سخته 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ولی من مطمئنم اگه من این‌کارو میکردم همه حقو به اون میدادن اصلا من نمیتونم همچین کاری کنم اگه من بخو ...

الهی بگردم عزیزم

چند سالته دخترم؟ آخه تو ایران یه فرهنگ مزخرفی وجود داره که همه طرف آدم بزرگه درمیان. هم احترام بزرگتر براشون مهمه هم اینکه خب اون آدم قدرت داره میتونه همه رو جر بده ولی خب تو هنوز بچه ای. به خیال خودشون دفاع نداری.