2777
2789

ازدواج سحر و میلاد جور بشه خوشبخت بشن به رشته مورد علاقش برسه و کار جدیدش پرسود وموفق باشه...ازدواج منیژه جوربشه...شیدا بچه دار بشه

انشاءالله مشکلت عزیزم حل بشه..عزیزم تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو توتاپیک هام پیداکن...خالی از توفیق نیست...منم دعاکن...هرچی توخوب دیدی توواقعیت تحقیق کن حتما...

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا توقنوت وترت به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا  در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

عزیزم من و خواهرم  توی مدرسه غیر انتفاعی با حقوق خیلی کم درس میدیم تو رو خدا دعا کن انشالله همکارامون خیلی بهمون احترام بزارن  و باهامون خوش برخورد باشن و اصلا من و خواهرمو دست کم نگیرن و هیچ وقت هیشکی نتونه زیر آبمون رو نزنه و من و خواهرم خیلی زیرک و باهوش بشیم و بی دست و پا و بی عرضه نباشیم و اصلا کسی من و خواهرم و عزیزانم رو نتونه مسخره کنه و دست بندازه و تحقیر کنه😭 و من و خواهرم اصلا ساده و مظلوم و بی زبون نباشیم و به هیچ شخصی و هیچ‌جا سواری ندیم اصلا😭.