2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و همین روزا بره متخصص پوست و مو و موهاش خیلی پر پشت شه و کچل نشه و پول دکترشو خدا برسونه🥹....

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام کاملا رابطشون با هم قطع شه چه رفت و آمد حضوری چه تو فضای مجازی اصلا با هم دیگه هیچ رابطه ای نداشته باشن،خیلی کثیف و اهل سواستفاده هستن و زندگی خراب کن هستن 😭

پدرم برا ما حاضر نمیشه ببرتمون دکتر ، حاضر نمیشه ببرتمون تا خونه مادربزرگم ، همش آبرومونو. می بره و بهمون تهمت می زنه حتی لباس برامون نمیخره حتی خورد و خوراک خوب نمیاره هزار تا مریضی و درد جسمی داریم ولی برا خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش و زن برادراش همه کار کرد 

اصلا نه پدرم نه عمه هام و نه عموهام و نه بچه های عمه هام و عموهام رو حلال نمی کنیم😔💔

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام خیلی ذلیل و بدبخت و بیچاره کنه و محتاج من و عزیزانم شن💔😭🙏..

راحله سعید سمیه فاطمه 

برای ما دعا کن یه خونه خیلی خوب تو یه محله خیلی خوب بخریم 

تنبلی تخمدان و افسردگیمون کامل خوب بشه دیگه قرص نخوریم 

پولدار بشیم بریم سفر های زیارتی کربلا مشهد نجف 

دشمنانمون نابود بشن و دیگه برای ما نقشه نکشن 

خیلی ممنونم 

خدا خیرت بده خواهر،انشالله حاجت روا بشی،انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده،التماس دعای فراوون،توروخدا منم دعا کن،به نیت منم بخون،اسمم مژگان

کاربری سال ۹۶ هستم.
@دختر_12‍

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

شکوفه 

ظهور امام زمان 

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏