2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه باردار باشمممم

42 بازدید | 2 پست

من همیشه بالای 7 روز پریود میشم و معمولا خیلی خون ازم میاد 

این دفعه خیلی خونم کم بود 

مثلا روز دوم که اوج خون ریزیه من اصلا یه زره خون ریزی داشتم انگار ک روزای آخرم باشه

بعد پریروز که روز پنجم بود همش از صبح تا شب حالت تهوع داشتم 

هر چی میخواستم بخورم حالم بد میشد 

امروز ظهرم جیگر داشتیم همین ک یه لقمه ازش خوردم حالت تهوع گرفتم ولی خب قابل تحمل بود خوردم 

بوی غذا حالم و بد نمیکنه ولی همین ک یه لقمه میزارم دهنم حالت تهوع خفیف میگیرم 

حتی

هنوزم یه خورده حالت تهوع دارم 

امروز هم با اینکه روز 7 پریودم و اصلا خیلییییی کم کم کم لکه بینی قهوه ای دارم بازم همین ک یه لقمه غذا خوردم حالم بد شد ولی قابل تحمله

تازه من هر سری دردم کم بود اما این سری خیلیییییی درد داشتم 

بگید چم شده 

بی بی چک زدم دو روز پیش زدم منفی بود

آخه یکی گفت شاید پریود نیستی و لانه گزینی هست برای همین خواستم ببینم یعنی ممکنه حامله باشم

متاهل هستم 

به نظر من برو ازمایش بده گاهی کم خونی باعث این قضیه میشه وقتی تست منفی بوده باردار نیستی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.