2777
2789
عنوان

این زن و شوهر چرا دارن ب زندگیشون ادامه میدن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 61 پست
بوهای روانی تحویل جامعه میدن خیلی خوبه چ مادر پدر با فکری خدا نگهشون داره🥹💕

چی بگم دیگه 

کلا بچه طلاق هم سخته اینجوری هم سخته

الله❤️ نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن زنه بیشتره بیشترمیفهمه اذیت میشه کامل مشخصه باگفته هاتولی اینکه جدانمیشن روبعضیاانگارعادت دارن دع ...

باور کن زنه اصلا هیچی نمیفهمه . دیوانه ست ب خدا . از چشمی در دیدم میاد کفشای همسایه رو با پا شوت میکنه پایین .از طبقه ۴

خواهرمو شوهرشم همش دعوا میکنن ولی نه به این شدت 

خواهرم زنگ میزنه به ما گریه می‌کنه شوهرشو نفرین می‌کنه 

آخرشم عکس عاشقانه می‌زاره تا چندروز 

دوتاشون نزدیک چهل سالشونه هنوز عقل زندگی کردن ندارن

خوب نیس آدم تو زندگی دیگران کنجکاوی کنه ولش کنید اگه صداشون اذیتتون میکنه برید با احترام بهشون بگید

دیوونه ام مگه بهش بگم‌. فک کرپی کفشای همسایه رو چرا میندازه پایین .‌چون بهش گفتن

اصلا من موندم اینا چی شد باهم ازدواج کردن 🫢شوهرش جوونه کارمندده ظاهرش خوبه . ولی زنه سن بالا چاق پی ...

دختر بیست ساله با مرد پنجاه ساله ازدواج کنه همه طرف داریشو میکنه ولی زن از خودش کوچیکتر ازدواج کنه پیر چاق بدشکل هست شاید زنه کوچیکتر باشه با مرده پیر شده اینقدر اذیت شده