صبح ک پا میشن زد وخورد و فحش و دعواشون شروع میشه .هر شب ساعت ۲ هم دیگه رو میزنن . دعوارو میکشن تو راه پله ساختمون . ۵ ساله همسایه ایم هروزشون همینه . یعنی همش صدای فحش دعواشون اینجاس . دیگه ن حرمتی نه ارامشی. من روز اول اینارو دیدم فکر میکردم مادر و پسرن . همیشه میگفتم چقدر پسره بی ادبه با مامانش این رفتارو داره. اون بچه هارم فکر میکردم بچه های پسرشن . زنش ول کرده این نگه میداره .تا اینکه واحد کناری بم گفت اینا زن وشوهرن . نمیدونم دیگه چ عشقی بوده اینا ازدواج کردن ک الان مثل موش وگربه دنبال همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا من موندم اینا چی شد باهم ازدواج کردن 🫢شوهرش جوونه کارمندده ظاهرش خوبه . ولی زنه سن بالا چاق پیر یعنی اصلاااا باهم جور نیستن .انگار مادر پیر و پسرشه . صداشم انقدر جیغ زده شبیه دعوایی ها شده . تکه کلام زنه ام اینه گوه بخور . ب بچه هاش ب شوهرش هی میگه گوه بخور