2777
2789
عنوان

درس و دانشگاه

66 بازدید | 9 پست

خانما من دیپلمم و دیگه ادامه ندادم برم دانشگاه و.... 

رفتم دنبال ارایشگری و مدرک فنی حرفه ای امم گرفتم و اینجوری نیست ک ی سالن بدن دستم و معروف بشم ی شبه و کارم بگیره 

الاااان هرکسی منو میبینه درستو بخون! 

درصورتی ک بچه های خودشونم هیچن هیچ فقط مثلا دارن ادامه میدن

الان مامانم میگه راست میگن باید درستو میخوندی 

تو یه بیکاری و ارایشگری ام هیچه هیچ

خیلی رفتن رو اعصابم من این راهو انتخاب کردم به کسی چه اخه 

گریم میاد😑

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

چه بخوای چه نخوای جامعه مردم رو با مدرک میسنجه 

اگر به راهت اعتماد داری پس برو جلو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باو میدونی چی کار کن برو دانشگاه‌پیام نور یه رشته اسون بخون راحت هم کارتو هندل میتونی بکنی هم درستو ...

عزیزم نمیزارن پیام نور ک

چطور نمیزارن؟شما بهمن ماه انتخاب رشته بکن قبول شی میزارن

خانواده ام نمیزارن 

میگن باید بشینی درس بخونی و حتما کاره ای بشی 

این دیگ سخت شد 😂ولی بنظرم برو دنبال علاقت بعدشم اگه درامد داری از ارایشگری خب دیگ نیازی به اجازه کس ...

نه عزیزم هنوز درامدی ندارم تازه مدرکم رو گرفتم

ولی فک میکنن قراره بیکار بمونم 

اصلا بیکارم بمونم مگه همه قراره دکترمهندس شنی 😕

نه عزیزم هنوز درامدی ندارم تازه مدرکم رو گرفتمولی فک میکنن قراره بیکار بمونم اصلا بیکارم بمونم مگه ه ...

😂😂اشکال نداره حالا برو قشنگ کار پیدا کن ولی کار پیدا کنی مستقل شی دیگ فک نکنم کاری به اینکه کدوم دانشگاه بری