2777
2789
عنوان

کسایی که دانشگاه رفتن

75 بازدید | 13 پست

چیکار کنم معدلم بیاد بالا

رشتم حسابداری دانشگاه ازاد

روش مطالعه تونم بگید لطفا

معدلم پایین

همکلاسیام همه شون کار حسابداری میرن اما من هیچی حتی به چندتا استادا گفتم منو ببرید سرکار قبول نکردن

چیکار کنم چجوری بخونم

در طول ترم بخون 

برای کار هم برو کاراموز شو خودت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو طول ترم باید بخونید و سوال حل کنید 

برای کار هم برو شرکت ها درخواست کاراموزی بده ترجیحا شرکت های حسابرسی 

یک سری موسسات هست مدرک میدن برو انجا یاد بگیر بعد میتونی بری سر کار

فعلا امضا ندارم

باید درسارو طول ترم بخونی مسلط شی که نمونه برای شب امتحان

پایه و مفهوم دروس، اکسل اینا خیلی برای حسابداری مهمه 

اکسلو خوب یاد بگیر ،یه آموزشگاه بیرونم برو نرم افزار سپیدارو یاد بگیر اینو یاد بگیری دیگه بقیه نرم افزارا برات سخت نمیشه چون حالت کلیشو باهاش آشنایی پیدا می‌کنی 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

زبان انگلیسیتم قوی کن

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
من درس حسابداری صنعتی و پیشرفته مشکل دارم

کلا درس بهایابی ( صنعتی) یکی از درسای سخته رشته ی حسابداریِ ، پیشرفته ام همینطور

چاره اش تکرار و تمرین و استفاده از کتابای خوب

توی یوتیوب هم فیلم آموزشی هست ببین

چه کتابی خوب است؟

از استاداتون بپرسی بهتر میتونن راهنماییت کنن