2777
2789

واقعا لنت ب این زندگی

هیچ خرج زیادی ام نداشتم همه چیو کم برداشتم مثلا

پول لباسم شد۵ملیون دوشب بود ولی یه شب لباس خریدم اونم ب زووور۵ملیونی پیدا کردم مدلشم قدیمی تازه،،نتونستم از اون قشنگا بگیرم چون۲۰ ب یالا یووود

خلاصه۵هم دادم کادو 

ارایشگاه رفتم۳تمن پکیج معمولی بامو

ارایشگاه شوهرم یک م

کت و شلوارش۷ ملیون

حدقل ده ملیون هم ضرر کاری کردیم چون بسته بودیم دو روز و دو شب(راه دور بودیم)

حالا بیا و زندگی کن

این اولین عروسی ای بود ک بعد عروسی خودمون رفتیم🥹

عرضم ب حضورتون تازه پاگشا و دیدن خونش مووونده بریمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت برای این چیزا انقدر خرج نمیکنم😅

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

همینه عزیزم همییییییییین ....کم کم عادت میکنی ...

دیگه شوهرت که دست کم ۵تا عروسی با همین لباس و خودت دوتا دیگه جا داری باهاش بری ، بعدم اگه تونستی شنیون و ارایش ساده یاد بگیر از گوگل که برای همه به زحمت نیوفتی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

گرون حساب نکردی؟ انقد لباس از 1تومن هست ب بالا 

پکیج ارایشم 3تومن وی ای پیه ها تازه از 1500 حساب میشه 

میتونستی دوتا لباس قیمت مناسب بگیری انقدم خرج الکی نکنی 

یا کت شلوار واجب نبود بنظرم کت تک میگرفتین یا ی مناسبت تر 

کلا میتونستی کمتر جمعش کنی ولی بازم مهم اینه خوش گذشته باشه نوش جونت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عروسی فامیلمون بزا بگم برا من چقد خرج داشت 

ما چون لباس سنتی میپوشیم بلوچیم 

۱۵ لباسم با طرح های سوزندوزی و اونم دادم قلاب بافی دوتومن شد سرجمع ۱۷ با یه تومن هزینه دوختش شد ۱۸ 

اون یکی لباسم با طرح های سوزن دوزی شد ۱۰ با قلاب بافی هاش و دوختش شد۱۳ 

سه تومن پول ارایش هردوشبم ۱۵۰۰ کفشم 

اینا هزینه های خودمه مال دخترم بماند😐یکی دیگ عروسی میکنه نمیدونم من چ مرگمه البته فضای ما اینجوریه لباس خوب نپوشی میگن شوهرش ندارع و اینا ب فلاکت افتادن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …