2777
2789
عنوان

برم عکاسی عکس بگیرم قشنگ میشه❓️

74 بازدید | 10 پست

برم عکس های خفن بگیرم بزار پروفایل و پیجم

خیلی علاقه دارم عکسای قشنگ داشته باشم

برم عکاسی عکس بگیرم و فقط عکسو برای پروفایل بخوام یعنی چاپ و...نکنن 

بنظرتون قشنگ در میاد؟

آخه من بنظر خودو خوشگلم بقیه ام میگن خوشگلی جلوی آینه میبینم خودمو انقدر خوشم میاد اما با گوشی ک میخوام عکس بگیرم یجور دیگه میشم کلا..

یعنی اونطوری عین چهره ام میشه؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز که پول دستم بیاد اره چرا که نه میکاپ می‌کنم لباس خوشگل میرم اتلیه

منم همینطور

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

نمیشه که عکس بگیری چاپ نکنن قبول نمیکنن

چرا قبول میکنن

فقط فایل رو میدن هزینه اش ام کمتره

ربطی نداره وقتی با دوربین گوشی خوب نمیوفتی دوربین با کیفیت تر میتونه بد ترش هم بکنه ممکنه خوشگل باشی ...

نه بنظرم با دوربین عکاسی قشنگ بشه