2777
2789
عنوان

چطوری مامانمو قانع کنم بزاره اینستا نصب کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 85 پست
کامنت های تاپیک اعصابمو‌ ریخت بهم اتفاقا اینستا اطلاعات آدمو خیلی میبره بالا من به شخصه درس خوندن‌ و ...

درسته ولی خیلیا جنبه خوب رو رعایت نمیکنن

برای خیلیا مشکلات عدم تمرکز رو میاره

حس ناکافی بودن و کمال‌گرایی و همه اینا کم چیزی نیست

مقایسه کردن های بیجا و افسردگی حتی

خیلیا بهش وابسته میشن و از زندگی در دنیای واقعی دور میشن

یه نسخه برای همه نیست که!

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

کامنت های تاپیک اعصابمو‌ ریخت بهم اتفاقا اینستا اطلاعات آدمو خیلی میبره بالا من به شخصه درس خوندن‌ و ...

اعصاب خودمم خورد کردن 

من اومدم تاپیک زدم چطور راضی کنم مامانمو 

بعد اینا اومدن نوشتن شماره مامانتو بدم بیشتر بهش تاکید کنیم نزاره نصب کنی و بچسب به درست و اینستا واسه بچه زیر ۱۹ سال نیست و فلان و بهمان 

لابد خودم یه چی میدونم که میخوام نصب کنم فکر درسو مشغله ذهنیمم کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی خیلیا جنبه خوب رو رعایت نمیکننبرای خیلیا مشکلات عدم تمرکز رو میارهحس ناکافی بودن و کمال‌گر ...

من مامانم میدونه که واقعا دختری نیستم این افکارو داشته باشم 

درست میگه و مطمئن باش خوب تورو میخاد دلیلش رو بپرس!اگه دلیل قانع کننده ای بود اصرار نکن دیگه حتما یچ ...

دلیلیش اینه که میگه پسرا بت پیام میدن توهم جوابشونو میدی 

درحالی که من بارها بهش ثابت کردم که چه کسایی بهم پیام دادن من حتی سین هم نزدم 

درسته ولی خیلیا جنبه خوب رو رعایت نمیکننبرای خیلیا مشکلات عدم تمرکز رو میارهحس ناکافی بودن و کمال‌گر ...

ولی خب اینم در نظر بگیر اطلاعات خوبی میده 

مثلا من نمیدونستم یه آدم میتونه بیزینس راه بندازه یا با شغل تولید محتوا میتونه ماهانه بالای ۵۰ میلیون پول دربیاره

عاشق نیویورک 🙂🍁یه چیزی تومه که بم میگه‌ میرسی حتی اگه طی میکشی🙃✨️ 

یع سوال واسع نصب اینستا باید ف ی ل ت ر ش ک ن باشه؟

آره

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

یواشکی نصب کن😅😅😅

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

مگه مامانت ب گوشیت کار داره؟

ببین تو اینستا چیزهایی میگه که افراد این تاپیک دوست ندارن بدونن 

مثلا میگه به جای کارگری و برده شدن برای دیگران ، بیزینس خودتو راه بنداز 

مثلا پست های انگیزشی و اینا زیاد داره و تشویق میکنه به خرید ماشین های میلیاردی‌ و خونه های گرون 

یا مثلا خیلیا یه آنلاین شاپ همون بیزینس کوچیک تو اینستا راه انداختن و بعدا اونقدر بزرگ شده که بوتیکش‌ رو زدن 

دوست ندارم یواشکیش کاری کنم دلم میخواد با اجازه خودش باشه

خودشم ک اجازه نمیده

پس قیده اینستارو بزن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

نه چکش نمیکنه ولی نمیزاره اینستا نصب منم

اها

شماره مامانتو بده بیشتر تاکید کنم که نزاره نصب کنی چیه اینستای نکبت

اینستا همون چیزیه که کلی اطلاعات به مردم میده

الان عصر ارتباطاته‌ 

زمان عهد بوق نیست که