2777
2789
عنوان

کم شدن آب دور جنین در هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 65 پست
بآور میکنی موهام سفید شد چون من سابقه ی سقط داشتم خیلی اذییت شدم با هپارین اسپیرین وکورتون خیلی گناه ...

عزیز دلم 

امیدوارم خدا حفظتون کنه براهم 

برا منم خیلی دعا کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت نمیشه از صب ی بشکه آب خوردم فقط برام دعا کنین سالم باشه و بخیر بگذرهچطور میگی پسره😁

خودتو اذیت نکن آب اصلا موثر نیست آب زیاد هم خیلی مضره روزی ۸ لیوان آب بخور مثل بقیه 

حسبی الله ❤
خودتو اذیت نکن آب اصلا موثر نیست آب زیاد هم خیلی مضره روزی ۸ لیوان آب بخور مثل بقیه

از استرس و نگرانیه

اول هفته نه سونو بودم گفتن خوبه همه چیش حتی آب دور جنین نرمال بود

نه هفته و شش روز ک رفتم مطب خود دکتر سونو کرد گفت آب کم میخوری ؟گفتم آره گفت آب دور بچه کم شده خیلی مایعات بخور 

حتی رشد جنین و قلبشم خوب بود

همش میگم نکنه اشتباه کرده یا خیلی کم بوده این کاهش آبه و من ترسیدم

تو نتم خوندم ک مشکل کلیه داره جنین و ادرار نمیکنه و آب دورش کم میشه 😭 دیگ مردم از نگرانی

از استرس و نگرانیهاول هفته نه سونو بودم گفتن خوبه همه چیش حتی آب دور جنین نرمال بودنه هفته و شش روز ...

بهت صبح یه چی گفتم

فک کنم گوش نکردی

برو پیش پریناتولوژیست

سونو داپلر بده

شاید لازم باشه آسپرین یا انوکسا استفاده کنی

گفتم حتما امروز برو

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱