2777
2789

شد خزان گلشن آشنایی ☆☆☆ باز هم آتش به جان زد جدایی

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من حتی دیشب رو نقطه ضعف من یعنی بچه دست گذاشت پیام ها زیاده میترسم خسته بشید بزارم

نه اسی بزار......منم تقریبا تو شرایط توهم

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳
درخواست بدم بهت ؟من مثل تو بودم ی همچین مردی هم شوهرم بود عین شوهر تو الان قلبش تو دستمه

به منم یاد بده خواهر 

شوهر منم بدتره شوهر اسیه تاپیکامو بخونی میفهمی...

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳

عزیزم همسرت کوچکترین تلاشی برای نگهداشتن شما نمیکنه 

تو پیاما همش شما میگی بر میگردم 

اونم ک یکم نرمه برا بخشش مهریه س ک راحت طلاق بده 

برو دنبال زندگیت دختر همسایه مامانم هنوز سی سالش نیس ازدواج چهارمش ب آرامش رسید 

گاهی ادم بدمیاره با همه ی خوبیهاش 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم همسرت کوچکترین تلاشی برای نگهداشتن شما نمیکنه تو پیاما همش شما میگی بر میگردم اونم ک یکم نرمه ...

منم به هوای حق حقوقم میخوام برگردم خدا شاهده دیگه حسی نمونده برام

چه پفیوزیههه ‌مهریتو ببخش بیا زندگی کن .که اره هر چقدر دلم خواست خیانت کنم تو هم که مهریه نداری خرجت یه چمدونه بفرستم  خونه ی بابات 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چه پفیوزیههه ‌مهریتو ببخش بیا زندگی کن .که اره هر چقدر دلم خواست خیانت کنم تو هم که مهریه نداری خرجت ...

خودت واقعیت رو میدونم میخوام وارد جنگی بشم که حقم پایمال نشه ولی خانمای سایت فکر میکنن من عاشق و مجنون اون مثلا مرد هستم 

خودت واقعیت رو میدونم میخوام وارد جنگی بشم که حقم پایمال نشه ولی خانمای سایت فکر میکنن من عاشق و مجن ...

برگردی که خیانت نکنه؟؟!خب بکنه به کتفت جدا شو از این نالایق 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه مدرک میخوام عزیزم الان بره تمکین بزنه حقم پایمال میشه

اووم