2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ازای بخشش مهریه، بچه دار شدین؟؟؟

اسی اسکلی؟؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

بهترین کارو می‌کنی تحت تاثیر حرفای اینجا قرار نگیر مهریه رو نبخش برو تو خونه‌ت نفقه‌ت رو هم با زبون خوش بگیر، بالاخره بهش فشار میاد هر وقت خواست خودش طلاق میده و تمام مهریه‌تو میگیری، دیدم چند نفر نوشته بودن برو درخواست طلاق بده، اگه خانوم درخواست طلاق بده مهریه بهش تعلق نمیگیره

بهترین کارو می‌کنی تحت تاثیر حرفای اینجا قرار نگیر مهریه رو نبخش برو تو خونه‌ت نفقه‌ت رو هم با زبون ...

نه عزیزم ربط نداره مهریه رو هر زمان بخوای میتونی اجرا بزاری فقط نفقه رو در ازای تمکین باید درخواست بده 

نه عزیزم ربط نداره مهریه رو هر زمان بخوای میتونی اجرا بزاری فقط نفقه رو در ازای تمکین باید درخواست ب ...

می‌دونم هر زمان بخوای میتونی اجرا بذاری، اما اگه شما خودت درخواست طلاق بدی دادگاه بهت مهریه نمی‌ده، من خواهرم جدا شد صبر کرد تا همسرش درخواست طلاق بده، خودش نداد که بتونه مهریه بگیره

می‌دونم هر زمان بخوای میتونی اجرا بذاری، اما اگه شما خودت درخواست طلاق بدی دادگاه بهت مهریه نمی‌ده، ...

عزیزم من طلاق دومم طلاق اولم مهریه اجرا گذاشتم بدون درخواست

منم به هوای حق حقوقم میخوام برگردم خدا شاهده دیگه حسی نمونده برام

ولی من میگم ارزش نداره هیچی ارزش عمر تورو نداره فک کن مرده تموم شده رفته ی فاتحه براش بخون یاعلی بگوراه درست زندگیتو برو

این مرد شیاده مشخصه

داغونت میکنه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺