من کع اعتقاد به دعا دیگه از دست دادم انقدر دعا کردم ولی نشد پس خدا کجاست؟؟
بریدم از زندگی به خدا اصلا حاضر نیستم زنده باشم
آرزوی قلبیمممم اینه بمیرم
از بچگی یه مامان بابام فرق گذاشتن هیچکس به اندازه من به خاطر خواهر کوجیکترش کتک نخورده دعوا نشده
خیلی فرق گذاشتن و میزارن هنوز خیلی
از اون ور تنها راه نجاتم از این خراب شده این بود برم دانشگاه یه شهر دیگه ولی نشد نشد
هرچی درس خوندم هرچی دعا کردم رشته ی خوب قبول شم ولی یه پیراپزشکی چرت قبول شدم نزدیک خونمون
هرچی پرسیدم از دانشگاه از هرکی پرسیدم میگن نمیشه حتی تغییر رشته بدی باید انصراف بدی اونم ترمی ۲۰ تومن بعدش هم باید بیام بشینم خونه بدتر افسردگی بگیرم به خاطر خانوادم من دوران پشت کنکورم خیلی سختی کشیدم چند بار حتی کتک خوردم چطوری بازم بمونم
چرا خدا منو نمیکشه فقط داره زجرم میده؟؟
بدم میاد از این دنیا
متنفرم از این دنیا
ازدواج هم خواستگار چند تا داشتم خانوادم بدون اینکه به من بگن رد کردن رفته الان فکرکنم ندارم نمیدونم داشته باشمم اینا قبول کنن یا نه
اصلا از گناه اینا نمیترسم انقدر بدبختی کشیدم انقدر دعا کردم نشد اعتقاد ندارم دیگه ولی فقط میترسم زنده بمونم آسیب جسمی ببینم یهبدبختی دیگه هم بهم اضافه شه
تروخدا برام دعا کنید خدا یه بار منم ببینه منو از این جهنم زودترررر نجات بده من دیگه نمیتونم😭😭😭😭چرا باید تو این سن که همه در گیر عشق و حال و شادی من اینجوری غم و غصه داشته باشم چرا آخه من دلمو به چی این زندگی جهنم خوش کنم😭😭😭😭