2777
2789

من کع اعتقاد به دعا دیگه از دست دادم انقدر دعا کردم ولی نشد پس خدا کجاست؟؟

بریدم از زندگی به خدا اصلا حاضر نیستم زنده باشم 

آرزوی قلبیمممم اینه بمیرم

از بچگی یه مامان بابام فرق گذاشتن هیچکس به اندازه من به خاطر خواهر کوجیکترش کتک نخورده دعوا نشده

خیلی فرق گذاشتن و میزارن هنوز خیلی

از اون ور تنها راه نجاتم از این خراب شده این بود برم دانشگاه یه شهر دیگه ولی نشد نشد

هرچی درس خوندم هرچی دعا کردم رشته ی خوب قبول شم ولی یه پیراپزشکی چرت قبول شدم نزدیک خونمون 

هرچی پرسیدم از دانشگاه از هرکی پرسیدم میگن نمیشه حتی تغییر رشته بدی باید انصراف بدی اونم ترمی ۲۰ تومن بعدش هم باید بیام بشینم خونه بدتر افسردگی بگیرم به خاطر خانوادم من دوران پشت کنکورم خیلی سختی کشیدم چند بار حتی کتک خوردم چطوری بازم بمونم

چرا خدا منو نمیکشه فقط داره زجرم میده؟؟

بدم میاد از این دنیا

متنفرم از این دنیا

ازدواج هم خواستگار چند تا داشتم خانوادم بدون اینکه به من بگن رد کردن رفته الان فکرکنم ندارم نمیدونم داشته باشمم اینا قبول کنن یا نه

اصلا از گناه اینا نمی‌ترسم انقدر بدبختی کشیدم انقدر دعا کردم نشد اعتقاد ندارم دیگه ولی فقط میترسم زنده بمونم آسیب جسمی ببینم یهبدبختی دیگه هم بهم اضافه شه 

تروخدا برام دعا کنید خدا یه بار منم ببینه منو از این جهنم زودترررر نجات بده من دیگه نمیتونم😭😭😭😭چرا باید تو این سن که همه در گیر عشق و حال و شادی من اینجوری غم و غصه داشته باشم چرا آخه من دلمو به چی این زندگی جهنم خوش کنم😭😭😭😭

بری درگیر درس و دانشگاه بشی حالت بهتر میشه و خانوادت بهت افتخار میکنن

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدگاهت را تغییر بده با کمک مدیتیشن و مشاور و معانی قران تا درست بشه ....

بعدم عزیزم صبح برو دانشگاه ،عصرهم هربار به یه بهانه ،دوستان ،کافه، کتابخونه و ...از خونه بیرون باش ، وقتی هم میای خونه کمتر جلوی چشم باش، یا کمک به حالشون باش، جواب حرفاشون راهم نده خودش درست میشه ...باور کن خدا حواسش بهت هست فقط اون بهتر صلاحت را میدونسته و همه دعاهاتم شنیده فقط صبر کن تا برات بهترین را بچینه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بری درگیر درس و دانشگاه بشی حالت بهتر میشه و خانوادت بهت افتخار میکنن

دانشگاه شهر خودمه

از رشتم متنفرم حاضرم برم یه رشته ی خیلی کمتر بخونم ولی اینو نخونم دانشگاه هرچی پرسیدم میگن نمیشه کاش بمیرم راحت شم 

حتی رشتمم افسردم میکنه

عزیزم چند سالته 

محض کنجکاوی می‌پرسم چه رشته‌ای می‌خونی

و اینکه چه چیزی از خانوادت اذیتت می‌کنه فقط بحث فرق گذاشتن  یا چیزای دیگه‌ای هم هست 

به نظرم عجول تصمیم نگیر از لحاظ ازدواج میگم یلی‌ها رو دیدم که با همین مشکلات اومدن ازدواج بکنن که راه فرار داشته باشند از زندگی و در اوج امیدواری به اون ازدواج ناامید از اون ازدواج شدن

دانشگاه شهر خودمهاز رشتم متنفرم حاضرم برم یه رشته ی خیلی کمتر بخونم ولی اینو نخونم دانشگاه هرچی پرسی ...

خب برو علمی کاربردی یا رشته های بدون کنکور 

ولی فکر میکنم فرهنگیان برای شما خوب باشه

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

خب برو علمی کاربردی یا رشته های بدون کنکور ولی فکر میکنم فرهنگیان برای شما خوب باشه

مامان بابام نمیزارن که از دانشگاه علوم پزشکی روزانه بیام برم دانشگاه آزاد ترمی ۲۰ تومن بدن به یه رشته ی بیخود

مامان بابام نمیزارن که از دانشگاه علوم پزشکی روزانه بیام برم دانشگاه آزاد ترمی ۲۰ تومن بدن به یه رشت ...

خب حق دارن

بنظرم یه ترم برو شاید علاقمند شدی

خب برو علمی کاربردی یا رشته های بدون کنکور ولی فکر میکنم فرهنگیان برای شما خوب باشه

فرهنگیان کلا ثبت نام نکرده بودم

الانم محرومم از کنکور

علاقه هم اصلا بهش ندارم