2777
2789

من دارم لیسانس میگیرم ؛ امروز حرف از آزمون استخدامی بود بعد برگشت گفت توکه نمیتونی !!! ( منظورم کار کردن بود ) 

بعد حرفش با این بود که کار هرکسی نیست قبول شدن تو آزمون ها و من نمیتونم ! 

( اعتماد به نفس منو کشت!!!!!) به خودم میگم پخمه ای بعد من مامانم هر موقع بیاد خونم دنباله اینه فلان کابینت کنم بریزه پایین مرتب کنه 

یا اگه وسیله ای رو جا به جا کرده باشم میاد میگه چرا چیدی اونجا الان میارم میچینم سر جاش!!! یعنی اختیار خونه خودمو ندارم !!!!!

نمی‌دونم چرا این حس رو داره که از پس هیچ کاری بر نمیام ! 

مهمون خاص داشته باشم میاد خونه رو مرتب می‌کنه میگم اینجا رو دستمال کشیدم باز میگه نه میکشم !!!

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تمیز کاریت بی اعتماده مقصرم خودتی ک یا سلیقه نداری یا همیشه نشستی اون کاراتو بکنه

خداشاهده همین الان از خونم و آشپزخونه عکس هم می‌زارم!

اصلا اینطور نیست 

اتفاقا دو بار سر زده اومد خونم دید خونم دسته گله!!!

هیچی نگفتتتت 

کلا این حس داره که کاری نمیتونم انجام بدم

عزیزم خودت ناراحت نکن این مسائل همش از ناآگاهی نمیدونن رفتار درست با فرزندشون روشما هدف هات به کسی ن ...

اینکه بر میگرده میگه تو نمیتونی و کار هرکسی نیست قبول شدن یعنی اینکه اعتماد نداره

بعدش هم انرژی ادمو میگیره 

دیگه مادر آدم برگردع اینطوری بگه از بقیه من چه انتظاری دارم 

اینکه بر میگرده میگه تو نمیتونی و کار هرکسی نیست قبول شدن یعنی اینکه اعتماد ندارهبعدش هم انرژی ادمو ...

عزیزم  حق داری ناراحت بشی 

ولی خب واقعا بعضی ها اصلا توجه نمیکنن چی میگن شما به دل نگیر