2777
2789
عنوان

حاضر هستید طلا بفروشید برای پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت خیلی جدیه ؟

جای جوش با سرم و محصولاتی پوستی خوب میشه مثل سرم سالسلیک اسید ، شوینده مناسب پوست ، پاکسازی پوست از بیرون و پاکسازی کبد و .... حل میشه 

سیاهی دور چشم هم حتما یه مشکلی از درون بدن داری یا تغذیت خوب نیست یا لاغری چون سنت کمه نباید به این مشکل دچار میشدی 

خلاصه که برو یه دکتر پوست ببین مشکلت دقیق چیه نیازی به لیزر و ... نیست 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

پوستت اگر برگشت پذیره و یا اینکه اگه انجام ندی بدتر میشه حتما طلا رو بفروش و پوستت رو درست کن

آره داره روز به روز بدتر میشه 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

مشکلت خیلی جدیه ؟ جای جوش با سرم و محصولاتی پوستی خوب میشه مثل سرم سالسلیک اسید ، شوینده مناسب پوست ...

فوق تخصص رفتم عزیزم 

این موارد رو استفاده کردم فایده نداشت و لک جوشام هنوز هست 

گودی زیر چشمام هم بخاطر درس خوندن زیاده که سال کنکور شبا بیدار میموندم و ارثیه 

تا زیر بیست و پنج فقط به ظاهر خودت برس بازار گرمی کن شاید شوهر پولدار گیرت اومد هزینه ها جبران شد 😅 ...

چرا زیر 25😂

همه خواستگارام معلمه 😂

اگه واقعا نتیجه میده اعتماد به نفست مهمتره. آدم طلا جمع میکنه برا اینجور مواقع که بفروشه با پولش کار ...

دیگه پناه بر خدا که جواب بده 

فوق تخصص رفتم عزیزم این موارد رو استفاده کردم فایده نداشت و لک جوشام هنوز هست گودی زیر چشمام هم بخاط ...

ببین روتین پوستی داشته باش و مرتب محصولات رو استفاده کن اگه دیدی به پوستت سازگار نیست برندشو عوض کن 

آب زیاد بخور ، آب لیمو طبیعی بریز تو آب و ویتامین c مصرف کن و دور چشم کافئین دار استفاده کن روزی ۲ بار صبح و شب 

مطمئن باش با روتین داشتن مرتب مشکلت حل میشه تازه سنت کمه پوستت زود خودشو بازسازی میکنه 

من خودم یه خورده به پوستم نرسم پره جوش و جای جوش میشه کدر میشه خلاصه وحشتناک میشه چند ماه مرتب به پوستم و تغذیم میرسم عین آینه میشه فقط صبوری و مداومت لازمه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

چرا زیر 25😂همه خواستگارام معلمه 😂

اوج اومدن خواستگار تو اون سنه مخصوصا معلم ها که از در و دیوار خواستگار می‌باره براتون دیگه 😅

ببین علت اینکه الان خواستگارات همه معلم هستند چون سنت کنه و معلم ها هم با حقوق کمشون تو سن کم میان سراغ معلم های زن به خاطر حقوقت . معلم هرگز قبول نکن مگه اینکه خونه ماشین درست حسابی داشته باشه . البته نمی‌دونم هیکل و قیافت چطوره ، اگه زیاد خوب نیستی سخت نگیر ولی اگه خوبی تا بالای سی هم خواستگار عالی برات میاد 

اوج اومدن خواستگار تو اون سنه مخصوصا معلم ها که از در و دیوار خواستگار می‌باره براتون دیگه 😅ببین عل ...

والا بقیه میگن قیافه ای خیلی خوشگلم دیگه نمی‌دونم😂