2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر حرف دخترم روزهاست که باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2200 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار بعد از ظهر توی خونه با دخترم که سه ساله بود تنها بودیم یهو دخترم گفت مامان اون مرد رو نگاه کن اومده خونه گفتم دخترم اینجا که کسی نیست گفت برو دم در ایستاده رفتم دم در 

دخترم گفت مامان تا تو رفتی دم در غیبش زد

دختر من تا پنج سالگی می دید 

یه بار هم با گریه از خواب بیدار شد گفت مامان این کیه نشسته بالا سرم گفت کسی نیست گفت چرا شبه خاله هست یکم ترسناکترین

دعا گرفتم براش خوب شد

عزیزم واقعیت اینه ک شما نیازی نیست توضیح بدید ک داره اشتباه می‌کنه چون کاری نکردی ک بخای توضیح بدی یا بابتش عذرخواهی کنی ،صبور باش بزار زمان بگذره،ادم بالغ وقتی ناراحتی داره میاد بابتش حرف میزنم تا حل بشه ،قهر و دوری ی واکنش کاملا نابالغانع و بچگانه س،پس بهش دامن نزن وقتی میری مدام منتش میکشی فکر می‌کنه واقعا حق با اونه ،شما فقط آروم باش هروقت برگشت سمتت با آغوش باز پذیرا باش و اگر توضیح خاست توضیح بده و دنبال قانع کردنش نباش ،بابت رفتار بچگانه اشم ک تذکر بده ک دوباره تکرار نکنه

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
کا چیه

ادامش رو با کلمات مناسب پر کنید😂 لباس کارو میگم

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

آدم بزرگ موقع بیماری هزیان میگه این ک بچس!! بچه منم موقع بیماریش شب تا صب هزیان میگف.. شوهرت واقعا باورش شده حرف بچه رو و متوجه نیس ک بچه بیمار داره هزیان میگه؟؟ دختر منم سه سالشه بیمار شده بود هزار مدل تا صب هزیان میگف.. بهش حالی کن ک هزیان بوده.. 

وای چندسال پیش این اتفاق برای یکی ازاقوام افتاد...پسرش تب کردوتوهمون حالت گفت مرده اومده خونمون ...ش ...

دختر منم میگه تو کوچه تو رو بغل کرد، تو کوچمون دوربین داریم، میگم باهام حرف نمیزنه که بهش ثابت کنم اگه بگه میگم برو دوربینو چک کن ولی مشکل اینه که اصلا باهام در این‌باره حرف نمیزنه فقط اخماشو انداخته

با عرض معذرت، حرف بی ادبانه ت تو‌ موضوعی که هیچ ارتباطی به اون بچه نداره، بیشتر به تبلیغ کا... شبیه ...

چقدر تو خوبی😔👏 یه چیز نرمال و معمولی رو که خیلیم طبیعی و عادی هست رو بی ادبانه میدونی! لابد از اونایی هم هستی که روت نمیشه نواربهداشتی بخری

اون نقطه چین رو هم صرفا گذاشتم که ممکنه بچه مچه تو سایت باشه کنجکاو بشه بره سرچ کنه و مناسب سنش نباشه وگرنه چیز زشتی نیست

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

حق داره ، براش توضیح بده ، اعتمادشو جلب کن

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀