2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر حرف دخترم روزهاست که باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 2338 بازدید | 92 پست
اول بزن تو دهن دخترت از این دروغا نده

دروغ نگفته طفلی خواب دیده و احتمالا از اثر داروها منگ بوده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با حالت شاکی برو باهاش جدی صحبت کن..بگو این چه وضعشه ! این چه رفتاریه داری؟مگه به من اطمینان نداری!اعتماد نداری!!بخاطر حرف یه بچه اینجوری شدی!

سر حرف باز میشه دیگه!..جدی باش 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

حالا خوبه استارتر بچه تو توی حالت غیر عادی اینو گفته

یکی از کاربرای اینجا دخترش به دروغ گفت بود مامانم با یه آقا حرف میزنه بعدش استارتر دخترشو کتک زده بود و دختره هر چی به باباش گفته بود دروغ میگم باور نمیکرد

الان بچه ها اینطورین 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

چقدر تو خوبی😔👏 یه چیز نرمال و معمولی رو که خیلیم طبیعی و عادی هست رو بی ادبانه میدونی! لابد از اون ...

چه ربطی به خوب بودن من و نوار بهداشتی خریدنم داره؟!

این مدل تبلیغا رو‌ زیاد دیدم، مثلا یه بچه میره تو‌ یه فروشگاه قشقرق راه می ندازه زمین و زمان رو بهم میریزه، آخرش می نویسه : use con..ms!

اینم که میگی یعنی بچه اسی که بیچاره تو‌ تب هذیون گفته و باعث این ماجراها تو‌خونه شده، اصلا باید پیشگیری میکردن از بوجود اومدنش، برای همین میگم حرفت بد بود. خدایی نبود؟ 

کجاش اون بچه مقصره وقتی مرد بزرگسال تو اعتماد به همسرش مشکل داره؟ 

ببخشید استارتر یه سوال بی ربط دخترت از کی زبون باز کرد دختر من بیست ماهشه فقط چند تا کلمه رو میگه او ...

دختر من از یازده ماهگی شروع کرد به کلمه گفتن، 14، 15 بود قشنگ جمله میگفت شعر میخوند، الانم که دو سال 5 ماهشه مثل یه بچه 4،5 ساله حرف میزنه

با حالت شاکی برو باهاش جدی صحبت کن..بگو این چه وضعشه ! این چه رفتاریه داری؟مگه به من اطمینان نداری!ا ...

آره دنبال فرستم که پسرم خونه نباشه تا باز باهاش حرف بزنم، خجالت نمی‌کشه، من یه پسر بزرگ دارم، نزدیک 40 سالمه من چرا باید مچین کاری بکنم

چه ربطی به خوب بودن من و نوار بهداشتی خریدنم داره؟!این مدل تبلیغا رو‌ زیاد دیدم، مثلا یه بچه میره تو ...

آخه خدایی خیلی بده چند بار بچه‌ی آدم بگه آقا پیشش دیده خوابیده!!😬

ولی اینم قبول دارم شناخت و اعتمادی که همسر هم به آدم داره نباید انقدر زود باور کنه...

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

مرسی بابت تهمتی که زدیفقط شان خودتو نشون میدی همین

من یه بیت شعر از حافظ گفتم صاحبش برمی‌داره شما به خودت نگیر😉

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

آره دنبال فرستم که پسرم خونه نباشه تا باز باهاش حرف بزنم، خجالت نمی‌کشه، من یه پسر بزرگ دارم، نزدیک ...

آره حتما خیلی جدی صحبت کن و بگو بچه بازیارو تموم کن تو مثلا الگوی بچه هایی!

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

وا چه بی درک😐😐😐😐منم یه بار خواب بودم تو بغلش.بهو از خواب پریدیم.جفتمون باهم بیدار شدیم.بهش؟گفتم ...

وای هر کدوم از اینا که میگید برای یه مرد پارانوییدی حکم قتل طرف مقابلش امضا میشه خدا مرد پارانوییدی قسمت هیچ کسی نکنه