2777
2789

می‌دونم کارم اشتباه بوده خودمم عذاب وجدان دارم ولی بگین چطور جمع کنم رفتارم رو

چند تا دختر که نامزدمم اونا رو می‌شناسه کارشون اینه جایی میرن ببینین یکی پولداره بهشون می چسبن مثلا کافه میرن به یکی می چسبن کافه شون رو حساب کنه دربست میگیرن سوار ماشینی میشن که ازشون کرایه نگیره

حتی یکی پیرمرد باشه ولی بفهمن شام شون رو حساب می‌کنه باهاش میرن بیرون اصلا تعهد براشون مهم نیست چون با چند نفر دوست میشن 

منم نمی‌دونم چی شد برا نامزدم تعریف کردم حالا چه فکری راجب من می‌کنه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه اینکه دوستام از دست ندم هیچ وقت جلو شوهرم خوابشون نکردم . حتی بد دختر خاله و دختر عمه و غیره رو هم نگفتم . صد البته که بعد مدتی خودشون شناخت نسبی پیدا میکنن ولی خب ( خودم رو میگم: برای بهتر نشون دادن خودم دیگران خراب نکنم)

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

وقتی کار اشتباهی نکردی نشین فکر کن که وای حالا چه فکری راجبم میکنه.. اینجوری فقط خودتو میبازی.. همیشه به خودت مطمئن باش وگرنه خیلی راحت هم بهت تهمت میزنن هم قضاوتت میکنن هم زیر سوال میبرنت

کسی لایکم نکنه

نمیدونم ولی همیشه یادت باشه اگه دختری دیدی بد بود و فساد پشت سرشم بد نگو حتی دفاع هم بکن از همنجست ح ...

پشت سر اینجور دخترا هم خوب بگم ؟ نامزدم نمیگه چرا از این رفتارا حمایت میکنی؟

من واسه اینکه دوستام از دست ندم هیچ وقت جلو شوهرم خوابشون نکردم . حتی بد دختر خاله و دختر عمه و غیره ...

من برا اینکه خودم رو خوب نشون بدم اونا رو خراب نکردم ولی نمی‌دونم چی شد تعریف کردم رفتارشون رو 

من برا اینکه خودم رو خوب نشون بدم اونا رو خراب نکردم ولی نمی‌دونم چی شد تعریف کردم رفتارشون رو

عب نداره گلم . پیش میاد گاهی احساساتی تصمیم میگیرم منم برام پیش اومده نخواسته حرفی زدم و چیزی تعریف کردم که نباید میکردم. ببخشید جمله اخر کامنتم ناراحتت کرد 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

اینجوری نباش میتونی از یه راه دیگه خوب باشی نه اینکه همجنستو خراب کنی که مثلا خودتو خوب نشون بدی

اینجوری نباش میتونی از یه راه دیگه خوب باشی نه اینکه همجنستو خراب کنی که مثلا خودتو خوب نشون بدی

پشت سر اینجور دخترا هم خوب بگم ؟ نامزدم نمیگه چرا از این رفتارا حمایت میکنی؟

اصلا دفاع نکن مم به عنوان یه مرد میگم اگه نامزدم از همچین دخترایی دقاع کنه فکر میکنم مثلشون هست اتفاقا ازشون بد بگو

🌻سحرم دولت بیدار به بالین آمد

من اون جمله واقعا به خودم بود . چونکه یه اخلاقی دارم انگار بعصی وقتها فکر میکنم اگر مثلا فلانی کاری که اشتباه هست انجام میده ولی من نمیدم برتری دارم بهش.  ولو اینکه من فقط وظیفه خودم انجام دادم

خب چیشد الان؟

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀