2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه جا هستیم همش اونجاست 🙄اوایل عروسی اذیت میشدم ولی الان برام مهم نیست تازه عروسی ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

رفتنش تو زندگیت خالی ایجاد کرده عزیزم . مثلا باعث پر کردن همسرت یا دخالتی چیزی شده ؟ 

اگه نه زیاد سخت نگیر .

می‌دونم هرچیزی واقعا حدی داره و ایشون الویتش باید شما باشی ولی اگه باعث اختلاف نمیشن ، زیاد سخت نگیر 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

[QUOTE=400177101]رفتنش تو زندگیت خالی ایجاد کرده عزیزم . مثلا باعث پر کردن همسرت یا دخالتی چیزی شده ؟  اگه نه ز ...[/QUOTE

آخه مادرش اینو از قدرت خودش میبینه،حرصم میگیره ،من و محل نمی ذارن ولی شوهرم همش میره و میاد

و خدایی که در این نزدیکیست...
خدارو شکر کن خونت جداست حداقل مثل من تو ی ساختمون بودی چکار میکردی

منم یه ساختمون هستم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره