imwsi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 89 عنوان سرکه سیب خوردم 60 بازدید | 5 پست بچها من ترشیم سرکه سیب داشت نمیدونستم سرکه سیب باعث تاخیر در پریودی میشه .منم ده روزی میشه ک یه وعده با غذا میخوردمالان یه هفتست عقب انداختم یعنی مشکلی برام پیش اومده؟چیکار کنم؟🥲 1404/08/11 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه63 عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 388 اتفاقا سرکه با اینکه باعث شدید شدن پریود میشه ولی خیلی خوبه همه عفونتارو از رحم خارج میکنه
imwsi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 89 اتفاقا سرکه با اینکه باعث شدید شدن پریود میشه ولی خیلی خوبه همه عفونتارو از رحم خارج میکنه عاخه الان من اصن نمیشم ک🥲دارم اذیت میشم یه هفتست روانی شدم از بی اعصابی چیکار کنم
imwsi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 89 مطمئنی باعث تاخیر میشه؟ نشنیده بودم والا منم تا حالا سابقه تاخیر نداشتم اونم یه هفته تو گوگل سرچ زدم نوشته بود سرکه سیب باعث تاخیر میشه نمیدونم حالا درسته یا نه منم گفتم بپرسم ببینم یه وقت مشکلی برام پیش نیومده باشه
مهم___نیست عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2120 والا منم تا حالا سابقه تاخیر نداشتم اونم یه هفته تو گوگل سرچ زدم نوشته بود سرکه سیب باعث تاخیر میشه ... اینو نمیدونم منم،ولی ترشی تو دوران pms بهتره نخوری طبعش سرده بهش فکر نکن میاد یهو😃