2777
2789

از ارایشگاه وقت گرفتم بعد ارایشگره گفت  هزینش میشه ۵۵۰ که اگه بخوام ۵۰۰ هم اوکیه 

بعد گفت که براش واریز کنم چون خودش کارتخوان نداره الان موندم چجور بپرسم که ۵۰۰ بریزم یا ۵۵۰ 

☹️😂 راهنمایی کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون‌۴۵۰ بریز اوکیه

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

گفته ۵۵۰ یا ۵۰۰بعد شما میگی ۴۵۰؟!

چقد رودروایسی میکنی بیخیال 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

چقد رودروایسی میکنی بیخیال

حرفاتون چه ربطی به کامنت من داره؟

من چیزی راجب رودرواسی گفتم!!!

گفته ۵۵۰ میشه خواستی ۵۰۰ بریز

بعد شما علاوه بر تخفیف خودش پنجاه تومنم به خودت تخفیف اضافه دادی میگی ۴۵۰😂

حرفاتون چه ربطی به کامنت من داره؟من چیزی راجب رودرواسی گفتم!!!گفته ۵۵۰ میشه خواستی ۵۰۰ بریزبعد شما ع ...

شوخی بود آبجی جدی نگیر