2777
2789
عنوان

فیبروم رحم 😌

156 بازدید | 18 پست

سلام خانوما ، وقتتون بخیر ،

من فیبروم رحم دارم البته ۲ سال هست دارم ولی پیگیری نکرده بودم الان که سونو دادم میگه خیلی بزرگ شده به بالای ناف اومده و به معده فشار میاره و رحم رو بزرگ کرده ،

دو سال پیش یه چیز دیگه گفته بودن، گفتند بیرون رحم هست و خطری ندارد میتونی باردار بشی ، ولی من اقدامی نکردم و چون خونریزی و درد نداشتم مراجعه نکردم ،

الان که رفتم سونو دادم دکتر میگه خیلی عجیبه که بزرگ شده میگه ۱۰ سانته ، 

دکتر میگه باید رحمت رو در بیاریم ولی اول ام آر ای بده ببینیم بدخیم هست یا خوش خیم ، 

خیلییییی میترسم، بچه کوچیکه دارم ،

دارم از استرس می میرم ، از دکتر پرسیدم اگه بدخیم باشه چیکار میکنید گفت شیمی درمانی و پرتو درمانی ،....

حالم خیلییییی بده ،

کسی تجربه مشابه داشته یا از اطرافیانش کسی بود ده با فیبروم بزرگ و بدخیم ؟؟؟

90درصد فیبرومهای رحم خوش خیمن........منم داشتم پیگیری نکردم بزرگ شده بود پارسال ولی از پارسال تا امسال همش دارم میرم سونو و قند مصنوعی رو حذف کردم خداروشکر اندازش ثابت مونده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ایموجی که تو موضوع نوشتی 

فکر کردم درمانش کردی 

تجربه ای ندارم عزیزم

انشالله به زودی خوب بشی

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

خیلی کم پیش بیاد بدخیم باشه نترس

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

تهرانی ها ، خانم دکتر زهرا ابراهیمی بهتره یا دکتر نرجس نائب هاشمی ؟؟؟؟ من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ، اولی رفتم گفت رحم رو خارج نمی‌کنیم مگر بدخیم باشه ، 

ولی دومی گفت حتما رحم رو برمی‌داریم 

من خونریزی ندارم اصلا ...دعام کنید تورو خدا ، ....خیلی به دعاهای شما محتاجم .اگه تجربه ای دارین بگید ...

دکتر من گفت تا وقتی علائم نداری عمل نمیکنیم...........الان شما مشکلت چیه؟؟؟؟؟؟یبوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوددکترا میگن درصدش خیلی خیلی خیلی پایینه ک بدخیم باشه شاید یک درصد

بعد تا خونریزی وعلائم درد نداشته باشی عمل نمیکنن چ برسه رحم بردارن بنظرم جای دیگه هم برو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️