2777
2789
عنوان

شما هم عرق ک میکنید بوی سگ میدین یا فقط منم

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 68 پست
رژیمم زیاد نمیخورم غذاالبته فقط موقع ورزش بو میدم نه درمواقع عادی

ماتوو باشگاه یه مورد اینطوری داشتیم دختره خیلی هم خوشتیب و زیبا بود ولی همه پشت سرش حرف می زدن .. قبل از ورزش حمام کن با شامپو بشور بعدم مام بزن محاله دیگه بو بدی.. فقط بزار مام خشک بشه بعد لباس بپوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم بپرسم شغل شما چیه؟ چطوری بچه هارو با شغلنون مدیریت میکنید؟

سلام خوبین

معلم هنرستان عزیزم و گاهی برنامه نویسی اندروید و پایتون

بچه ها از ۸صبح تا ۳عصر پرستار دارن غریبه نیست اقوام خودمه که بچه دارنمیشه خیلی دوسشون داره 

از ۵عصر تا ۷شبم میرن پارک و شهربازی و استخر 

خدایی مگه میشه تو باشگاه بوی بد نگیری

اره عزیزم من هرروز دوش میگیرم فقط موهام ی روز در میون .

پودر.عرقکیر و مام و بادی اسپلش شکر خدا همیشه بوی خوب میدم.لباس نخی و اینام بپوش نایلونی نپوش

ولی توباشگاه هستن خانمایی که اه🤮

من ازوقتی بچه شیر میدم بو سگ میگیرم باید هرروز برم حموم کسی میدونه علتش چیع

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سلام خوبینمعلم هنرستان عزیزم و گاهی برنامه نویسی اندروید و پایتونبچه ها از ۸صبح تا ۳عصر پرستار دارن ...

سلام. خیلی ممنون. منم فرهنگی ام. خیلی نگران بودم چطور بچه دار بشم. در هر صورت باید یه نفر پیششون باشه.. ممتونم...

اره عزیزم من هرروز دوش میگیرم فقط موهام ی روز در میون .پودر.عرقکیر و مام و بادی اسپلش شکر خدا همیشه ...

خب هرچقدر هم مام و اسپری بزنی بوی خوب بدی بازم تو باشگاه چون عرق میکنی ممکنه بو بگیری خب

مام صابونی خوشبو و ماندگار بگین بچه ها؟؟

رکسونا .

ی مدلم بود من چند سال پیش گرفتم وای عالی بود الان اسمش یادم نیست شیشه اش شفاف بود بخشیش سفید بود خیییلی خوشبو بود دیگه ندیدم ازش خارجی بود