با کسی قرار آشنایی داشتم بعد از قرار به مدت دو هفته کلا این بشر غیب شد نه پیامی نه هیچی بعد از دو هفته پیام داد بعد من خیلی سرد جواب دادم و گفتم نه و... و ایشون گفت بخاطر اینکه کار داشتید و.. مراعات کردم و پیام ندادم من باز هم رد کردم و گفتم نه و خدانگهدار بعد دوباره دو هفته بعد پیام داد که اگر میشه فرصت مجدد بدید و...
من بازهم رد کردم...
منتها اونروز گفت حداقل اجازه بدید بعد از اینکه این کاری که دارید تمام شد( یعنی یکسال دیگه) مجددا فرصت آشنایی بدید و اجازه بدید بیشتر آشنا بشیم شاید نظرتون تغییر کرد ، هرچی من میگفتم خیر کلا سمج بود و نمیفهمید تا اینکه دیگه خیلی جدی و سرد برخورد کردم و گفتم نه و قبول کرد و تمام شد و گذشت تا خلاصه مجددا حدود دو هفته بعد دوباره مکالمه ایی شکل گرفت و متوجه شدم فامیلمو میدونه چون فامیلمو نگفته بودم و فقط به اسم منو میشناخت و برام جالب بود این کارش و بهش گفتم که میخوام کلا اکانتمو دیلیت کنم و اونم گفت اگر ممکنه اکانت اصلیتونو داشته باشم قول میدم مزاحمتی ایجاد نکنم و همون موقع با اکانت اصلیش به اکانت اصلیم پیام داد اینجوری میخواست نشون بده که یعنی اونم اکانت اصلیش اینه و تموم شد...
اما واقعا از دست رفتاراش گیج شدم از طرفی خیلی دیر به دیر پیام میداد و یا غیب میشد و یا کلا پیاما منو دیر سین میزد با اینکه آنلاین بود و یکبار اینو بیان کردم و در جواب گفت من و شما پارتنر و... هم نیستیم که اولویت چت هم باشیم و چت کردن قاعده داره اینو که گفت من خیلی عصبی شدم و خداحافظی کردم و در پایان گفتم لطفا چتو دو طرفه پاک کنید و اینا و بعد گفت قسمتون میدم به ... اینو ازم نخواید و هیچجوره کوتاه نمیومد اما درنهایت با اصرار من پاک شد و خداحافظی کرد و دیگم پیامی رد و بدل نشد
نظرتون راجب این رفتار های متناقض این فرد چیه؟؟؟