2777
2789
عنوان

خجالت میکشم به نظرتون برم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 23 پست
خودت رو جاشون بزار خب مهم پولشون که بگیرن دیگه جذب مشتری.. شما هم که میخوای برو به اونا مربوط نیست ...

ممنون با شما مهربونا حرف می زنم حالم خوب میشه ، اعتماد به نفس می گیرم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

عزیزم ۴ سال گذشته ، خبر دارن.

آها

خب پس باشگاهتو عوض کن اگه بهانه ای نداری 🫠

یا اصلا به قول این دوستمون راست میگه اونا پولشونو میگیرن و براشون مهم درآمده دیگه حالا دلیل رو بگو دلم نمیخواد بگم

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریرم ب اونا ربطی نداره...بگو مشکل خونوادگی پیش اومد..یا یکی از اقوام نزدیک فوت شدن نتونستم...برو حت ...

اره واقعا دیگه نمیتونم خودمو تو آینه نگاه کنم

همه مسخره میکنن منو

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

چرا اینقدر سختش میکنی دلت نمیخاسته بری الان باز دلت میخواد بری حالا به هردلیلی به کسی چ‌مربوطه . پرس ...

همین تلنگر خوبی بود

ممنونم

آهاخب پس باشگاهتو عوض کن اگه بهانه ای نداری 🫠یا اصلا به قول این دوستمون راست میگه اونا پولشونو میگی ...

ممنون عزیزم

ممنون با شما مهربونا حرف می زنم حالم خوب میشه ، اعتماد به نفس می گیرم.

آخه به اونا ربطی نداره خودت میخوای بری

خواهش❤️

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

آخه به اونا ربطی نداره خودت میخوای بریخواهش❤️

🤗🤗