2777
2789
عنوان

خجالت میکشم به نظرتون برم یا نرم

297 بازدید | 23 پست

خیلی چاقم

خیلیم زود خسته میشم

دو ماه رفتم باشگاه بعدش نرفتم

تازه اون دوماهم یهو ۳.۴ جلسه نمیتونستم برم

مربی همش اصرار داشت بیا

الان خجالت میکشم دوباره ثبت نام کنم

اصلا ازم بپرسه ، چی بگم؟ بگم چیشده که نیومدم؟

الان همه خوشتیپ شدن جز من🥺 که روز به روز بدتر میشم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

برو برات مهم نباشه  بگو کار پیش اومد 

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

برو برات مهم نباشه بگو کار پیش اومد

خیلی خجالت میکشم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خجالت میکشم

منم خجالتیم ولی برون گرا اولش سخته ولی اصلا نباید فکر کنی بقیه چی فکر میکنن اونا براشون مهم پوله فقط

&این امضام@اینم اثر انگشتم حق باباتو اگه خوردم برو پس بگیر😒.  از من توقع املا درست واژگان رو نداشته باشین تجربیم نه انسانی.درخواست دوستی از کسی صادر نشه 

عزیزم🥲بگو مریض شدم درگیر اون بودم

خیلی وقته که نرفتم این بهونه رو نمیتونم بیارم😔

منم خجالتیم ولی برون گرا اولش سخته ولی اصلا نباید فکر کنی بقیه چی فکر میکنن اونا براشون مهم پوله فقط

یکی از دوستام میره ، مدیر باشگاه گفته فلانی (من) چرا نمیاد؟.

خیلی وقته که نرفتم این بهونه رو نمیتونم بیارم😔

بگو خب بچه دار شدم

یا بگو مادرشوهرم حالا دور از جونش فوت شد یا یه عزیز از دست دادم افسرده بودم تراپی میرفتم اینجوری 

یا بگو سقط داشتم حالم اوکی نبوده

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بگو خب بچه دار شدمیا بگو مادرشوهرم حالا دور از جونش فوت شد یا یه عزیز از دست دادم افسرده بودم تراپی ...

من مجردم

دلیل اصلی چاقیمم افسردگیم سر از دست دادن نامزدم بود.

پرخوری عصبی گرفتم

من مجردمدلیل اصلی چاقیمم افسردگیم سر از دست دادن نامزدم بود.پرخوری عصبی گرفتم

الهی🥲🥲🥲

همینو بهش بگو نامزدمو از دست دادم 

یا اصلا بگو افسردگی گرفتم تراپی میرفتم سر یه موضوعی که دیگه روان و اعصاب نداشتم برا باشگاه  

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

یکی از دوستام میره ، مدیر باشگاه گفته فلانی (من) چرا نمیاد؟.

خودت رو جاشون بزار خب مهم پولشون که بگیرن دیگه  جذب مشتری.. شما هم که میخوای برو به اونا مربوط نیست چیکار داشتی بگو کار برام پیش اومد یا حوصله نداشتم بیام هر چی میخوای بگو اصلا براشون مهم نیست 

من مجردمدلیل اصلی چاقیمم افسردگیم سر از دست دادن نامزدم بود.پرخوری عصبی گرفتم

عریرم ب اونا ربطی نداره...بگو مشکل خونوادگی پیش اومد..یا یکی از اقوام نزدیک فوت شدن نتونستم...برو حتما هنوز مجردی...متاهلی چاقترم میشه ادم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

فکر کردن شاید اشکالی داشتن که نمیای یا مشکلی برای خودت پیش اومده 

الهی🥲🥲🥲همینو بهش بگو نامزدمو از دست دادم یا اصلا بگو افسردگی گرفتم تراپی میرفتم سر یه موضوعی که د ...

عزیزم ۴ سال گذشته ، خبر دارن.