2777
2789

💠نتایج قرعه کشی ایران‌خودرو چه زمانی اعلام می‌شود؟

🔹️قرعه کشی نهمین دوره اولویت بندی محصولات ایران خودرو، ۱۰ صبح امروز با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی انجام شد. این قرعه‌کشی مربوط به طرح‌های فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و طرح جایگزینی خودروهای فرسوده بود.

🔹️بر اساس اعلام شرکت ایرانخودرو، در این مرحله بیش از ۴ میلیون و ۶۵۶ هزار نفر برای خرید ۶۵ هزار و ۲۰۰ دستگاه خودرو ثبت‌نام کرده‌اند؛ به این ترتیب، شانس برنده شدن برای هر ۷۱ نفر، یک خودرو است.

🔹️نتایج قرعه‌کشی متقاضیان عادی تا روز دوشنبه ۱۲ آبان اعلام می‌شود و اعلام نتایج سایر گروه‌ها نیز متناسب با زمان مورد نیاز برای انجام استعلام‌های مربوطه، با فاصله‌ای زمانی صورت می‌گیرد.

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💠نتایج قرعه کشی ایران‌خودرو چه زمانی اعلام می‌شود؟🔹️قرعه کشی نهمین دوره اولویت بندی محصولات ایران ...

یعنی طرح مادران هنوز اعلام نشده؟امروز برا یکی از کاربرا پیامک برنده شدن رفته

امکان داره کامل نشده باشه  و تا فردا مونده بقیه رو بگن؟

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

💠نتایج قرعه کشی ایران‌خودرو چه زمانی اعلام می‌شود؟🔹️قرعه کشی نهمین دوره اولویت بندی محصولات ایران ...

آخه بند آخر نوشته اعلام نتایج سایر گروه ها روزای آینده

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️