2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اولش K داره سکه هام

عزیرم اولش باید Gبزرگ اضافه کنی بعد Kبعد اون سه رقمی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خوب اول زدم GK بعدم ۳ رقم رو زدمگفت شماره سریال طلا اشتباه است

چی بگم من میزنم میاره برام انگلیسی نوشتی عدد ها؟باید انگلیسی وارد کنی 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
واقعااا؟الان برام زده

آره گلم یعنی برات آورد ابطبال شده ؟مطمئنی درست زدی ؟حتی اینو گوگل کن برات میاره که کد بفرستی به این سایت 

اره زدم ۱۵۰ سوتی هستیکی دیگه دارم پشتش زده E008 اینم برام نمیزنه

والله چی بگم از طلا فروش ها خریده بودی ؟؟

اره باباجاش رو بلد برم به خودش بفروشم؟

اره یه سر ببر پیشش نفروختی هم ببین خودش چی میگه